Business Networking Event - Bucuresti - 15 Martie

Locul desfasurarii: Crystal Palace Hotel

Organizator: Viany Consulting

Business Networking Event - Bucuresti - 15 Martie

Luni, 15 Martie va avea loc o noua intalnire Business Networking organizata de Viany Consulting ( www.business-networking.ro) .

Business Networking reprezinta tot ceea ce inseamna relatii si legaturi creative. Inseamna ajutor reciproc si oferire de referinte, a face conexiuni intre cunostinte.

Networking-ul nu inseamna sa tii evidenta favorurilor facute sau cartilor de vizita pe care poti sa le obtii. Presupune ajutor reciproc pe termen lung.

Business networking inseamna sa intalnesti oameni atat online cat si in persoana si sa-i ajuti sa intre in contact direct cu managementul superior, cu oamenii care iau deciziile, oameni pe care ii cunosti si stii ca vor fi incantati de aceasta noua legatură, ca vor obtine plus valoare.

Acest lucru este important nu doar pentru a spori propriul ciclu de vanzare, ci si pentru ca iti vei aprofunda relatia atat cu persoana care ti-a cerut sa o introduci cat si cu persoana careia i-o prezinti. Inseamna sa facilitezi activ o legatura benefica de ambele parti intre indivizi inca neconectati.

Networking inseamna alegerea interdependentei in locul izolarii si realizarea puterii cooperarii in locul concurentei - pune in contact oamenii si informatia , in beneficiul reciproc al tututor celor implicati.

Haideti sa cladim un viitor impreuna!

Taxe de participare: 100 ron/participant. Pentru inscrieri pana la data de 5 Martie se aplica o reducere de 50%.

Despre VIGARU ANA-MARIA PFA

Compania Viany Consulting organizeaza astfel de intalniri in urmatoarele localitati:

* Bucureşti- 28 Nov. şi 21 Dec.
* Tg-Jiu - 30 Nov.
* Rm Vâlcea - 2 Dec.
* Craiova - 3 Dec.
* Alexandria - 4 Dec.
* Piteşti - 7 Dec.
* Ploieşti - 8 Dec.
* Buzău - 9 Dec.
* Galaţi - 10 Dec.
* Tulcea - 11 Dec.
* Constanţa - 12 Dec.
* Braşov - 14 Dec.
* Sibiu - 15 Dec.
* Alba-Iulia - 16 Dec.
* Hunedoara - 17 Dec.
* Cluj-Napoca - 18 Dec.
* Timişoara - 19 Dec.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie .

Cu stima,
Echipa Viany Consulting