Ultimele Locuri La Business Networking Event Bucuresti 15 Februarie

BUCURESTI - 10 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Luni, 15 Februarie, va avea loc un nou eveniment de Business Networking organizat de compania Viany Consulting. Vor participa antreprenori din diverse domenii de activitate dornici de a intalni noi parteneri de afaceri si chiar clienti.

Ultimele Locuri La Business Networking Event Bucuresti 15 Februarie

Business Networking inseamna sa intalnesti oameni atat online cat si in persoana si sa-i ajuti sa intre in contact direct cu managementul superior, cu oamenii care iau deciziile, oameni pe care ii cunosti si stii ca vor fi incantati de aceasta noua legatura, ca vor obtine plus valoare.

Compania Viany Consulting organizeaza astfel de evenimente de aproape un an si se bucura de un real succes. In prezent principalul obiectiv este formarea unui grup de membri, reprezentanti din diverse arii ale economiei, care sa participe la intalniri lunare si sa puna in practica tehnicile networking-ului insusite in cadrul evenimentelor organizate de Viany Consulting.

Astfel de evenimente sunt organizate in 17 orase din tara:
* Bucuresti - 15 Februarie
* Ploiesti - 16 Februarie
* Pitesti - 17 Februarie
* Alexandria - 18 Februarie
* Craiova - 19 Februarie
* Tg-Jiu - 22 Februarie
* Rm Valcea - 23 Februarie
* Sibiu - 24 Februarie
* Hunedoara - 25 Februarie
* Timisoara - 26 Februarie
* Alba-Iulia - 1 Martie
* Cluj-Napoca - 2 Martie
* Buzau - 3 Martie
* Tulcea - 4 Martie
* Constanta - 5 Martie
* Galati - 8 Martie
* Brasov - 9 Martie

Pentru participari la evenimente / inscriere membri / obtinere de mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati sau sa vizitati site-ul companiei.

Despre Vigaru Ana-Maria PFA

Viany Consulting

Companie de profesionisti in consultanta manageriala, Viany Consulting si-a propus sa devina principalul furnizor national de Servicii Business Networking.

office@business-networking.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vigaru-ana-maria-pfa/ultimele-locuri-la-business-networking-event-bucuresti-15-februarie