Cumpara in rate materiale de constructii si economiseste mai mult pentru vacanta!

BUCURESTI - 31 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vindem-Ieftin .ro in parteneriat cu TBI Credit iti ofera avantajul de a plati in RATE materiale de constructii !

Materiale de constructii in rate Vindem-Ieftin.ro

Materiale de constructii in rate Vindem-Ieftin.ro

 “Secretul” nostru: fără stocuri, fără depozite, fără costuri de manipulare și transport. Vindem Ieftin fiindcă negociem cu producătorii volume mari și așa putem oferi clientului prețuri cu 10-15% mai mici decât în depozite și hipermarketuri" 

Cosmin Raileanu - General Manager

Abia a inceput anul 2020 si deja iti faci griji in legatura cu ce sa alegi dintre modernizarea casei si vacante in locuri exotice? Iti oferim un sfat practice: De ce nu alegi plata in rate a materialelor de constructii?

Astfel iti raman bani si pentru distractie.

Care sunt avantajele platilor in rate?

Spre deosebire de alte produse bancare, cel mai mare avantaj al creditului TBI este faptul ca nu trebuie sa-ti rapesti din timp pentru a merge la banca si a cauta solutii de finantare.

In doar 10 minute, online, poti efectua procedurile de solicitare ale unui credit si apoi nu ai decat sa astepti sa-ti primesti materialele de constructii dorite direct la tine acasa.

In plus, pentru a nu mai amana nicio secunda indeplinirea tuturor visurilor tale legate de casa, creditul TBI il poti solicita oricand, serviciul fiind disponibil pe site-ul Vindem Ieftin.ro  24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

Nu este nevoie ca tu sa alergi dintr-un depozit in altul pentru a cumpara materiale de constructii, deoarece ai gasit locul de unde poti cumpara TOTUL  din acelasi loc cu pana la 10-15% mai ieftin decat in depozite. Gasesti de la teava patrata pana la parchet sau sipca metalica pentru gard.

Te gandesti cum procedezi cu transportul? Nimic mai simplu: Transportul este asigurat oriunde in tara, dar si international.

Produsele le vei primi acasa in 4-5 zile lucratoare de la confirmarea si plata materialelor de constructii.

Cumpara materiale de constructii cu pana la 10-15% mai ieftin decat in depozite, acum si in RATE!

Cum cumperi materiale de constructii in rate de pe         Vindem-Ieftin.ro?

Ca orice experienta de shopping, si cumparaturile pe Vindem-Ieftin.ro incep cu o verificare a produselor si a preturilor.

Dupa ce te-ai plimbat printre rafturile virtuale si ti-ai facut o idee in legatura cu lista ta de materiale, trebuie sa accesezi pagina destinata solicitarii creditului in rate si sa urmezi pasii de mai jos.

Vezi cum poti cumpara: materiale de constructii in rate

1.In formularul pentru cererea de credit completezi casutele goale cu datele personale mentionand la final produsule de care esti interesat;

2.Soliciti oferta si astepti sa fii contactat telefonic de un reprezentant al magazinului;

3. Vei prim un contract intre tine si magazin;

4.Ultimul pas al solicitarii creditului. La final semnezi daca totul este corect si in cel mai scurt timp posibil materialele de constructii dorite ajung la tine exact ca si cum ai fi platit de la inceput intreaga suma, direct pe site.

Cum se folosete simulatorul de rate de peVindem-Ieftin.ro?

Ca sa iti faci mai usor calculele si sa poti stabili cat de rentabil este un credit TBI pentru proiectul tau, Vindem-Ieftin.ro iti pune la dispozitie un calculator de rate cu ajutorul caruia poti afla:

●     Rata lunara pe care o vei avea de platit;

●     Dobanda;

●     Comisionul de analiza;

●     Totalul de plata in lei.

Pentru toate informatiile de mai sus tot ce trebuie sa faci este sa introduci in cele doua chenare a simulatorului valoarea in lei a creditului pe care vrei sa-l primesti si timpul necesar restituirii care poate fi de 6, 12, 18, 24, 36 sau 60 de luni.

Stiind de la inceput cat ai de platit in fiecare luna pentru bunurile dorite, este mult mai simplu sa afli cat iti ramane si pentru distractie fara sa mai fie nevoie sa amani vacanta mult dorita!

Vrei sa construiesti anul acesta, dar vrei sa mergi si in vacanta?

Simplu: Cumpara materiale de constructii in RATE prin Vindem-Ieftin.ro

Date de contact:

Departamentul de Acoperisuri:

0784 433 851/  0784 433 845/ 0784 433 846

Departamentul de Materiale pentru Structura si Fundatie:

0784 433 852/ 0784 433001/ 0784 433 861

Departamentul de Imprejmuiri si Garduri:

0784 433 848/ 0784 433 859

Departamentul de Tamplarie: 0784 433 854

Departamentul de Amenajari Exterioare si Pavaj :

0784 433 844/ 0784 433 842

Departamentul de Amenajari interioare:

0784 433 844/ 0784 433 854/ 0784 433 859