Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro au lansat un Parteneriat dedicat clientilor ce sunt in cautarea materialelor de constructii si mesterilor priceputi

BUCURESTI - 5 martie 2020

Comunicat tip General in Constructii

Doua platforme ONLINE isi unesc serviciile pentru clientii ce sunt in cautare de materiale de constructii si mesteri priceputi pentru Proiectele lor!

Parteneriat Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro

Parteneriat Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro

 TIMPUL este pretios! De ce sa il pierzi prin depozite?  

Vindem-Ieftin.ro

Economiseste Bani si Castiga Timp!

O constructie durabila, este influentata atat de calitatea materialelor folosite, dar si de competenta si seriozitatea mesterului. 

Repararea unei constructii prost efectuate, te poate costa dublu sau triplu, de aceea verifica intotdeauna preturile materialelor de constructii si alege sa lucrezi doar cu meseriasi buni! 

Invata sa contruiesti inteligent cu materiale de constructii de calitate la pret de Producator si mesteri de pe platforma online Mesterache.ro

Cum functioneaza? 

Ai o lista cu materiale de constructii? Daca nu, ar fi timpul sa o faci, deoarece te va ajuta sa iti faci o idee cu privire la bugetul necesar.

Prin Vinde-Ieftin.ro poti trimite necesarul tau cu materiale de constructii, iar un consultant de specialitate iti va trimite oferta de pret! 

Poti trimite necesarul tau prin formular, telefonic, sau chiar si pe Whatsapp, urmand ca tu sa fii contactat pentru oferta de pret!

Pretul este negociabil, iar cu cat cantitatea este mai mare, pretul este mai mic! Un consultant iti va oferi suport si va negocia pentru tine direct cu Producatorul, astfel incat tu sa platesti cat mai putin posibil pentru devizul tau de materiale

Produsele sunt livrate direct la tine acasa sau pe Santierul tau, platind chiar cu 10-15% mai putin decat in depozitele clasice ( pentru o lista de minim 5 produse diferite). 

Verifica si tu cat costa toata lista ta cu materiale si vezi recenzii video trimise de clientii nostri cu privire la calitatea materialelor de constructii.

Daca esti in cautarea unui mester priceput, Mesterache.ro iti ofera un portofoliu de meseriasi, mesteri, instalatori, electricieni, zugrav, dulgher, montator tamplarie PVC, montator, montator pentru acoperis , din care poti alege.

Persoanele ce sunt in cautarea mesterilor pot  c─âuta simplu si rapid, in orasul lor, mesteri specialisti din diverse domenii.

Mesterii inscrisi au recenzii scrise de la clientii cu care au colaborat si ii poti alege in functie de zona dar si de calificativul primit. 

Totul este Transparent si Gratuit! 

Mesterii se pot inscrie pe aceasta platforma si pot adauga fotografii cu proiectele si activitatea lor. Isi pot scrie cartea de vizita online, astfel incat clientii interesati sa solicite o colaborare.  

Poti lasa chiar si tu un calificativ mesterului cu care ai lucrat!

Vindem-Ieftin.ro si Mesterache.ro sunt alaturi de tine atunci cand construiesti, astfel incat tu sa poti Economisi Bani si Timp!