Un click pentru un drive test

BUCURESTI - 26 octombrie 2008

Comunicat tip General in Auto

Două luni şi jumătate de la lansarea oficială a site-ului www.vindetimasina.ro – Un proiect care începe să aibă succes.

Cu această ocazie, dorim să mulţumim utilizatorilor care au avut încredere în noi şi în această idee. Feedback-ul pe care ni l-au oferit în acest timp ne-a ajutat să îmbunătăţim serviciile oferite, să putem uşura cât mai mult publicarea pe site a unui anunţ video.

Aceste 2 luni şi jumătate înseamnă:
- peste 1200 de vizitatori;
- aproape 9200 de afişări pe site;
- 115 utilizatori înregistraţi;
- 74 de anunţuri publicate;
- 4 anunţuri video publicate.

''Dorinţa noastră este aceea de a convinge oamenii că e mult mai uşor să vinzi o maşină dacă îi faci un film de prezentare. În continuare, dorim să investim în promovarea acestei idei, pentru a atrage şi mai mulţi utilizatori care doresc să îşi vândă maşina cu ajutorul unui anunţ video. Un alt obiectiv pe care ni l-am propus, este acela de a promova acest concept de anunţ în rândul proprietarilor de parcuri auto second hand. Încercăm astfel, să le aducem mai mulţi potenţiali clienţi. Un lucru foarte important este acela că nu va avea nici un cost, fiind gratuită publicarea anunţurilor video pentru cei ce au parcuri auto ' a declarat Irina Statache, co-fondator al www.vindetimasina.ro.

Despre VindetiMasina.ro

VindetiMasina.ro este o modalitate modernă şi eficientă prin care utilizatorii pot vinde sau cumpăra maşini. Echipa noastră este alcătuită din 3 tineri pasionaţi de maşini. Fiecare dintre noi credem că, prin tot ceea ce facem, vă putem ajuta să economisiţi timp şi bani. Pentru orice problemă noi vă stăm la dispoziţie cu cele mai bune răspunsuri şi soluţii.
Irina Statache,co-fondator www.vindetimasina.ro,
tel. +4(0)754022298
irina@vindetimasina.ro