Servicii Premium de inchiriere Mos Craciun

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Am acumulat atat de multa experienta in anii anteriori, incat acum reusim sa oferim un Mos Craciun autentic pentru sarbatori ca odinioara!

Mos Craciun

Mos Craciun

 Un Mos Craciun pe care poti sa-l tragi de barba! 

Cristian, 5 ani - primul copil care a tras Mosul de barba in 2011

Dragii Mosului,

Desi sunt foarte ocupat cu pregatirile pentru luna Decembrie iau o pauza de la toate si am sa va spun o poveste frumoasa despre ajutoarele mele.

Cu ceva timp in urma, cand lumea nu era atat de mare si numarul copiilor cuminti la fel, traiam alaturi de Doamna Craciun, spiridusii si renii mei la Polul Nord. Pe parcursul intregului an munceam toti sa modelam jucari minunate pe care le ambalam frumos si le pregateam pentru Luna Cadourilor. Totodata eram atent sa supraveghez toti copii si sa aflu care sunt sau nu cuminti ca sa stiu cum sa impart darurile. Numai ca omenirea a evoluat, numarul copiilor a crescut foarte mult si imi era din ce in ce mai greu sa ii supraveghez pe toti. Asa ca am facut un consiliu cu toata echipa mea de la Pol si am ajuns la o concluzie: avem nevoie de ajutoare! Am pornit o cautare vertiginoasa si am descoperit in fiecare oras din intreaga lume oameni capabili sa ma reprezinte pe mine, pe Mos Craciun. Fiecare echipa formata in fiecare oras avea datoria sa urmareasca daca copii din zona sunt cuminti, sa imi comunice lucrul acesta iar in luna Decembrie sa ma ajute sa ajung la toti. Echipa din Bucuresti am numit-o destul de sugestiv Echipa Vinemoshu'. Sunt niste oameni devotati, atenti si sinceri si de aceea am incredere in ei. Iubesc copii la fel de mult ca mine si de aceea sunt convins ca sunt ajutoarele mele perfecte.

Echipa Vinemoshu' este compusa dintr- o Craciunita care urmareste copii sa afle cat de cuminti sunt si noteaza toate observatiile ei pe care mi le trimite ca sa fiu pregatit. Tot ea vorbeste cu parintii, bunicii, invatatoarele sau dirigintii ca sa afle tot despre fiecare dintre voi. Cand este convinsa ca un copil merita sa fie vizitat de Mos Craciun stabileste cand si cum sa ajung la el. Aceasta informatie o trimite si unui spiridus care se ocupa cu transportul meu si al cadourilor. Asta nu inseamna ca nu mai am sania trasa de renii mei dragi doar ca nu ma pot deplasa chiar oriunde cu ea pentru ca as atrage atentia si as fi descoperit. De aceea folosesc cand ajung in zona un mijloc de transport mai normal. Astfel in echipa Vinemoshu' am cel mai tare ren-sofer.

Vreau sa va sigur pe toti ca primesc scrisorile voastre cu ceea ce va doriti sa primiti iar dorintele copiilor din Bucuresti le trimit Craciunitei din echipa Vinemoshu' care le transmite imediat spiridusilor locali. Acestia merg la cel mai apropiat depozit Mos Craciun( avem si asa ceva si sa stiti ca sunt foarte utile, pe parcursul intregului an fabrica de la Polul Nord produce jucarii care sunt depozitate peste tot in lume in depozitele lui Mos Craciun) si imi pregatesc sacul cu daruri. Astfel, dragii mosului, cu ajutorul acestei echipe nu voi intarzia niciodata si nu voi omite nici un copil cuminte!

Crezi ca Mos Craciun e prea ocupat pentru a ajunge la tine?Da-ne ocazia sa iti oferim solutia perfecta - un Mos Craciun autentic la fel ca odinioara, disponibil special pentru copilul tau, in orice zi a lunii cadourilor.

Enjoy Entertainment (http://www.helloentertainment.ro) este o agentie devotata gasirii omului potrivit pentru fiecare rol. Experienta ne-a aratat ca intruchiparea unui personaj este un lucru ce necesita precizie, finete, dar si imaginatie si emotie. Mos Craciunii nostri sunt carismatici, veseli si fermecatori, cu mult lipici la copii cuminti si nerabdatori.Nu promitem un Craciun alb, dar promitem Mos Craciuni cu barba alba si zambet cald, pentru fiecare serbare, petrecere, copii, parinti si bunici.

Detalii complete despre serviciul de inchiriere si echipa se gasesc pe site-ul oficial al campaniei : www.vinemoshu.ro.

Despre VineMoshu

Enjoy Entertainment este o agentie de casting full-services tocmai in ideea de a fideliza clientul si de a-i oferi tot ceea ce doreste intr-un singur loc pentru a-l scuti de cautari ce ar insemna pierdere suplimentara de timp si bani!