VINEXPERT sustine Gala Premiilor eCommerce 2009

BUCURESTI - 13 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru al doilea an consecutiv, VINEXPERT este unul din partenerii Galei Premiilor eCommerce, singura festivitate din Romania dedicata exclusiv pietei de comert electronic. Prin sustinerea evenimentului, VINEXPERT demonstreaza interesul crescut fata de industria online, compania fiind direct implicata in piata prin intermediul eVinoteca.ro – magazin online cu cea mai mare colectie de vinuri si accesorii.

Aflata la a patra editie, Gala Premiilor eCommerce este un eveniment care a devenit deja punct de referinta in comertul electronic romanesc, iar VINEXPERT este incantata sa sustina – din postura de partener – festivitatea de decernare de premii. “Ne bucuram sa sprijinim initiativa Link 2 eCommerce - organizatorul Galei - pentru ca noi credem, cu tarie, in potentialul pietei de comert electronic. Tocmai de aceea, VINEXPERT este prezenta pe Internet prin eVinoteca.ro, magazinul online cu cea mai larga si buna selectie de vinuri si accesorii”, spune Catalin Paduraru, directorul VINEXPERT.

Pentru al doilea an consecutiv, VINEXPERT ii va delecta pe reprezentantii industriei online prezenti la Gala Premiilor eCommerce cu cele mai potrivite sortimente de vinuri care sa incununeze laurii victoriei castigatorilor, intr-o atmosfera festiva si prietenoasa. In plus, la editia 2008 a Galei, VINEXPERT le-a oferit premiantilor cadouri constand in sticle cu vin personalizate, iar MarketOnline – desemnat Magazinul Anului – a fost rasplatit cu o sticla uriasa de sampanie, toate premiile-cadou fiind executate in atelierul propriu al VINEXPERT.

“Premiile personalizate oferite de VINEXPERT au avut efectul scontat. Personal, cunosc cativa oameni de online care au marturisit ca pastreaza sticlele cu vin nedesfacute, intocmai ca pe un trofeu. Daca vreti sa faceti un cadou deosebit, intrati pe eVinoteca.ro care, pe langa oferta bogata de vinuri si accesorii, va ofera posibilitatea de a personaliza produsul cumparat fie ca e vorba de gravura laser pe sticla, pe lemn, pe cutie etc. sau chiar prin aplicarea de cristale Swarovski”, afirma Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei. “Ma bucur ca VINEXPERT ne este din nou partener si astept cu nerabdare sa savuram un vin bun si sa ciocnim un pahar de sampanie impreuna cu piata de online”, conchide Radu.

Gala Premiilor eCommerce 2009 se va desfasura la inceputul lunii octombrie, VINEXPERT asteptandu-i pe reprezentantii comertului electronic romanesc cu cele mai potrivite vinuri si surprize placute pentru o seara memorabila, dedicata tuturor celor care activeaza in mediul online.

Despre VINEXPERT

In 2009, VINEXPERT sarbatoreste 10 ani de existenta ca formator al pietei vinurilor premium din Romania.
Lavinia Vacariu
Marketing Assistant
Mobile: 0756.03.00.33

office@vinexpert.info