The Bankers, un altfel de pub în Lipscani!

BUCURESTI - 19 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari

Inaugurarea pub-ului, The Bankers, poziţionat în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Șelari nr. 15, va ține 3 zile și 3 nopți, începând de joi 19 mai, în cadrul unui eveniment de presă la care vor fi invitate și personalități din domeniul financiar și monden. Petrecerea va continua vineri cu prietenii și sambătă seara cu publicul larg.

Printre invitaţii evenimentului de joi, se numără Liviu Voinea, Florian Libocor, Nicolae Chidesciuc, Melania Hancila, Radu Craciun, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu.

Conceptul The Bankers, a fost gândit de cei 2 asociați, care provin la rândul lor din breasla bancherilor, având ca scop crearea unei locații destinate nu doar bancherilor, dar și tuturor acelora care au nevoie de ei!  Pentru amenajarea pub-ului s-a avut în vedere satisfacerea necesităților omului modern, de carieră. Decoraţiunile din cărămidă şi lemn sunt puse în evidenţă de elementele de design retro şi contribuie la redarea unei atmosfere destinse şi în acelaşi timp business.

Publicul The Bankers are o nouă alternativă pentru un business lunch, relaxare după-amiaza, after work, sau participare la diferite evenimente din week-end, cu muzică live şi karoke, într-o zonă boemă a Bucureştiului.

 Pentru orice detalii, vă stăm la dispoziţie!

Vă asteptăm cu drag!

 

Persoana de contact:

Adina Triandafil

PR Manager, Violet Advertising

adina@violet.ro

Taguri: pubThe Bankers