Posibilitati de cazare langa aeroportul Henri Coanda Otopeni

BUCURESTI - 3 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Perioada sarbatorilor a adus mare aglomeratie nu doar in magazine dar si in aeroporturile din intreaga tara, astfel ca asa cum era de asteptat multi oameni au ales sa calatoreasca in aceasta perioada, fie ca ne referim la turistii ce au mers in city breakuri fie ca ne referim la romanii ce lucreaza in straintate si s-au intors in tara pentru cateva zile pentru petrecerea sarbatorilor alaturi de familie. Traficul pe aeroportul Otopeni, a crescut cu aproximativ 50%, asadar o cazare intermediara la unul dintre hotelurile din Otopeni, este o optiune de luat in calcul. Vezi informatii despre cele mai apropiate hotelurii de aeroportul Henri Conada: Angelo Airport By Vienna House si Rin Airport.

Camera Executive Angelo Airporthotel Otopeni

Camera Executive Angelo Airporthotel Otopeni

Perioada sarbatorilor a adus mare aglomeratie nu doar in magazine dar si in aeroporturile din intreaga tara, astfel ca asa cum era de asteptat multi oameni au ales sa calatoreasca in aceasta perioada, fie ca ne referim la turistii ce au mers in city breakuri fie ca ne referim la romanii ce lucreaza in straintate si s-au intors in tara pentru cateva zile pentru petrecerea sarbatorilor alaturi de familie.

In aceasta perioada zona Otopeni, unde se afla principalul aeroport din Romania, a inregistrat o crestere de trafic, asadar va recomandam daca sunteti in tranzit in aceasta perioada, sa rezervati din timp cazare in Otopeni.

Langa aeroportul Otopeni sunt disponibile mai multe hoteluri de 3-4 stele, fiind disponibile cazari atat pentru un buget redus dar si pentru calatorii ce cauta un hotel cat mai confortabil si cu servicii de inalta clasa.

Cel mai apropiat hotel de aeroportul Henri Coanda, este Angelo Otopeni by Vienna House, acesta fiind amplasat practic vis a vis de aerport. Hotelul Angelo Airport, este clasificat la 4 stele, are in structura 177 de camere,  si pune la dispozitia oaspetilor sai un serviciu de transfer gratuit intre hotel si aeroport. Hotelul are atat camere amenajate classic cat si camere modern ce ofera facilități pentru prepararea de ceai și cafea, un restaurant deschis non stop in cadrul caruia se poate servi si micul dejun incepand cu ora 5.00 AM, dar si parcare pazita gratuita. Tariful unei camere la Angelo Otopeni porneste de la 67 euro, si include micul dejun si taxele.

Un alt hotel amplasat la fel de aproape de aeroportul Henri Coanda, este Rin Otopeni , aflat la o distanta de aproximativ 800 m de aeroport. Cu peste 250 de camere clasificate la 4 stele, isi asteapta oaspetii cu toate facilitatile necesare, inclusiv un centru spa ce include o piscina interioara disponibila gratuit peentru oaspetii hotelului. Tarifele pentru cazarea la Rin sunt mai accesibile si incep de la 43 euro pentru o camera single/dubla fara mic dejun. Hotel-Bucuresti.com pune la dispozitie informatii actualizate despre tarifele de la Rin Otopeni. Hotelul Rin ofera 2 restaurante si 2 baruri. Printre facilitatile pe care le ofera Rin Airport, este si parcarea pe termen lung, disponbila la un cost de 20 lei/zi.

Conform statisticilor valabile pentru marile aeroporturi timpul mediu de asteptare creste cu aproximativ 50% in aceste perioade, astfel ca intr-o perioada de varf timpul alocat formalitatilor de check in poate ajunge si pana la 3 ore.