Tu mai știi ce înseamnă cu adevărat acasă? Redescoperă acest sentiment frumos în noile apartamente Vivalia din Arad!

Arad - 19 martie 2015

Comunicat tip General in Imobiliare

Pentru tine ce înseamnă acasă? Ce sentimente îți trezește acest cuvânt atât de frumos? Studiile confirmă că, peste tot în lume, este unul dintre cele mai iubite cuvinte. Iar motivul este unul simplu: acasă este echivalentul a tot ce e mai frumos. Este locul în care toate lucrurile îți sunt familiare, este universul propriu de sunete, mirosuri și texturi, persoane dragi și amintiri frumoase. Este locul care se măsoară în jocuri, zâmbete și îmbrațisări. Așa este și la Vivalia , noul complex de apartamente în care redescoperi și trăiești sentimentul de acasă.

Complex rezidential de apartamente Vivalia, Arad.

Complex rezidential de apartamente Vivalia, Arad.

 Mulți dintre cei care ne vizitează spun că au așteptat de mult acest tip de apartamente. Și-au dorit să se mute într-un apartament nou, care să fie în egală măsură modern și primitor.  

( Marina Lei, referent de specialitate Marketing-Vânzări Vivalia Arad)

La Vivalia investești în familie, confort și siguranță.

 

Apartamentele Vivalia sunt apartamente în care timpul, relaxarea, odihna și sentimentul de acasă se redefinesc trasformându-se într-o realitate după care tânjeai de mult. Confortul pe care îl descoperi aici te îndeamnă la planuri de viitor, la visuri noi și la o viață împlinită. „Mulți dintre cei care ne vizitează spun că au așteptat de mult acest tip de apartamente. Și-au dorit să se mute într-un apartament nou, care să fie în egală măsură modern și primitor. ” ( Marina Lei, referent de specialitate Marketing-Vânzări Vivalia) 

Noile apartamente Vivalia sunt defapt, alternativa modernă la apartamentele vechi dar și alternativa călduroasă și familiară la noile construcții reci și fără personalitate. Sunt apartamente în care te muți la început de viață în doi, îți crești copiii frumos într-o comunitate civilizată sau te bucuri de siguranță și liniște la maturitate.

 

Cele mai bune prețuri din Arad: apartamente noi de la 26.760 euro.

În complexul Vivalia sunt disponibile spre vânzare o gamă largă de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, în diverse tipuri de compartimentări și suprafețe. Oferta actuală începe de la 26.760 euro, tva inclus și este un preț special. De asemenea, la Vivalia ai la dispoziție și locuri de parcare amenajate dar si boxe de depozitare, un beneficiu nou pe piață. 

Toți clienții se bucură de suport complet și consultanță financiară dar și promoții periodice foarte atractive și posibilitatea de achizitionare în rate direct la dezvoltator.

Oferta apartamente Vivalia: 0731.444.111 / 0730.022.941

 

Despre VIVALIA

Proiectat si dezvoltat pe baza experientei in Real Estate a grupului Alber Holding, Vivalia reprezinta o abordare inovativa, o insumare a celor mai bune caracteristici, apartamente de ultima generatie, cu una, doua si trei camere, compartimentari optimizate, cu accent pe living si bucatarie.

Ansamblul beneficieaza de locuri de parcare acoperite si neacoperite, parcari de biciclete pentru toti proprietarii, spatii si boxe de depozitare inchise. Practic, Vivalia inseamna design modern, stil contemporan: atractiv, prietenos si dinamic.