Kyocera lansează noi multifuncționale pentru a completa gama ECOSYS

BUCURESTI - 11 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Vlamir are plăcerea de a anunța lansarea noii game entry-level de la Kyocera! Cele 3 noi multifuncționale fac parte din seria ECOSYS și sunt disponibile începând cu anul 2013, respectiv din luna ianuarie.

Noul FS 1320 MFP

“Segmentele de multifuncționale laser A4 monocrom cu viteze în gamele 1-20ppm și 21-30ppm sunt cele mai mari pe piațele vest europene și sunt încă în creștere. Această creștere oferă pentru Kyocera oportunitatea ideală pentru a își lărgi gama de produse și să aducă fiabilitatea și calitatea Kyocera unor clienți noi și exigenți“.

Georgi Grigorov, Product Manager, Kyocera Document Solutions Europa

Kyocera Document Solutions, companie ce se numără printre liderii mondiali în ceea ce privește soluțiile pentru documente, își extinde gama ECOSYS cu 3 multifuncționale desktop:FS-1220MFP, FS-1320MFP și FS-1325MFP. Aceste noi completări aduse liniei ECOSYS combină un nivel înalt de fiabilitate și rezistență – elemente tipice ale culturii japoneze – cu productivitate ridicată și utilizare facilă. Aceasta este o combinație excepțională pentru un echipament entry-level și face ca noile multifuncționale Kyocera să fie alegerea perfecta pentru utilizatori individuali exigenți și pentru grupuri de lucru mici și mijlocii.

Pe lângă capabilitățile de printare, copiere, scanare, fax și prețul accesibil, noile multifuncționale oferă nivele de productivitate și fiabilitate foarte ridicate pentru clasa lor. Fiabilitatea este garantată cu ajutorul componentelor cu durată lungă de viață care sunt specifice întregii game ECOSYS. Acestea includ un cilindru pentru 100 000 de pagini, care rezistă cu până la 60 de ori mai mult decât cei folosiți de competitori. Multifuncționalele au capac de protecție anti-praf a hârtiei din caseta de alimentare, reducând astfel apariția blocajelor de hârtie.

Cele 3 noi multifuncționale au fost dezvoltate pentru a se potrivi oricărui spațiu de lucru(loc de muncă). În stilul tipic japonez, atenția la detalii caracterizează fiecare aspect din designul acestor echipamente A4. De exemplu, prin simpla apăsare a butonului de copiere a cărții de identitate, aparatul copiază automat ambele fețe ale documentului pe o singură foaie de hârtie. Funcția de Print Box păstrează separat și în siguranță job-urile de imprimare a până la 3 utilizatori în PC-urile acestora, până când butonul Print Box este apăsat.

Birourile mici sau cele de acasa se confruntă deseori cu provocarea spațiului prea restrâns, astfel mărimea unui echipament este unul dintre criteriile principale de achiziție în acest segment. Noile multifunctionale ECOSYS au fost concepute pentru a fi cât mai compacte, rezultând în echipamentele cu cele mai mici amprente din clasa lor, ideale pentru a fi folosite la recepție sau secretariate, de exemplu.

Funcția de printare a celor 3 noi multifuncționale este ușor de folosit datorită Kyocera Client Tool si driverului de imprimanta. Kyocera Client Tool oferă acces rapid și ușor către monitorizare, configurări avansate de printare, configurarea driverului și documentație. Driverul de printare include un tab folositor ”Quick Print” care permite setări de bază cum ar fi orientarea paginii, funcția de duplex, pagini multiple și printare economică  ce pot fi schimbate cu un singur click.

“Segmentele de multifuncționale laser A4 monocrom cu viteze în gamele 1-20ppm și 21-30ppm sunt cele mai mari pe piațele vest europene și sunt încă în creștere”, a declarat Georgi Grigorov, Product Manager, Kyocera Document Solutions Europa. ” Această creștere oferă pentru Kyocera oportunitatea ideală pentru a își lărgi gama de produse și să aducă fiabilitatea și calitatea Kyocera unor clienți noi și exigenți“.

Testează începând cu luna ianuarie noile echipamente entry-level Kyocera la partenerul autorizat Vlamir Impex SRL. Vlamir este o companie cu o experienţă de peste 20 ani specializată în furnizarea de echipamente şi soluţii profesionale pentru procesarea documentelor. O reţea în continuă dezvoltare de dealeri şi parteneri asigură proactiv suportul tehnic al clienţilor la nivel naţional, iar grupul de soluţii MDS şi partenerii Vlamir din industria IT implementează aplicaţii specializate pentru managementul centralizat al documentelor, al parcului de echipamente şi consumabilelor. Vlamir se adresează tuturor categoriilor de clienţi care pun preţ pe calitate, controlul costurilor de exploatare şi performanţă serviciilor suport.

Despre Kyocera Document Solutions Europe B.V.  Kyocera este una dintre companiile lider în domeniul soluțiilor de tipărire. Portofoliul său cuprinde imprimante , multifuncționale și dispozitive de tipărit pentru formate mari, completat de soluții eficiente pentru gestionarea documentelor și servicii aferente. Kyocera furnizează produse inovative, construite pe baza unor componente ultra-durabile, ce oferă clienților cel mai mic cost de utilizare precum și maximizarea productivității.

Despre Vlamir Impex SRL

Vlamir este o companie cu o experienţă de peste 20 ani specializată în furnizarea de echipamente şi soluţii profesionale pentru procesarea documentelor. O reţea în continuă dezvoltare de dealeri şi parteneri asigură proactiv suportul tehnic al clienţilor la nivel naţional, iar grupul de soluţii MDS şi partenerii Vlamir din industria IT implementează aplicaţii specializate pentru managementul centralizat al documentelor, al parcului de echipamente şi consumabilelor. Vlamir se adresează tuturor categoriilor de clienţi care pun preţ pe calitate, controlul costurilor de exploatare şi performanţă serviciilor suport.
Pentru orice informații nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon 021 232 63 23/24 , 0721 246 858 sau prin email la adresa office@vlamir.ro

Vlamir Impex SRL
Str Garlei nr 36-38 sector 1
Bucuresti, Romania