Vlamir, prezent pentru al doilea an consecutiv la Print & Sign

BUCURESTI - 7 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Live site

Vlamir participă, pentru al doilea an consecutiv, în perioada 8-11 septembrie 2015, la târgul Print & Sign. La stand vor fi expuse două echipamente de producție: Xerox® Versant® 80 Press şi Xerox C70. De asemenea, Vlamir va avea o ghilotină şi un distrugător marca Dahle, produse complementare - etichete şi media specială Avery Zweckform şi consumabile - hârtie şi cartuşe pentru echipamente Xerox şi non Xerox.

Vlamir - Xerox Office Partner

Vlamir participă, pentru al doilea an consecutiv, în perioada 8-11 septembrie 2015, la târgul Print & Sign. La stand vor fi expuse două echipamente de producție: Xerox®Versant®80 Press şi Xerox C70. De asemenea, Vlamir va avea o ghilotină şi un distrugător marca Dahle, produse complementare - etichete şi media specială Avery Zweckform şi consumabile - hârtie şi cartuşe pentru echipamente Xerox şi non Xerox.

“Am hotărât să participăm şi anul acesta la Print & Sign 2015 în baza experienţei de anul trecut, care a fost una pozitivă şi care a contribuit la cresterea cererii de echipamente de print digital”, a afirmat Oana Vlădescu, Marketing Manager Vlamir. “Anul acesta, pe toată perioada târgului, vizitatorii vor putea testa echipamentele expuse, iar cei care vor accepta provocarea noastră de a ‘escalada’ Versantul vor fi răsplătiţi cu surprize pregătite special pentru acest eveniment.”

“Ne bucurăm să fim alături de partenerul nostru Vlamir la o nouă ediţie Print & Sign, unde vom prezenta cel mai recent echipament din portofoliul de echipamente de producție Xerox, Versant 80 Press”, a spus Răzvan Corcodel, Business Development Manager Graphic Communication Xerox România.

Xerox Versant 80 Press este destinat centrelor de print și tipografiilor, fiind singurul echipament din segmentul tiparului digital care are o rezoluție Ultra HD, noul standard pentru acuratețea și calitatea culorilor. Este un echipament modular, care poate fi configurat cu diverse opțiuni de alimentare sau finisare pentru a produce o gamă variată de lucrări: reviste capsate complet finisate, pliante, cataloage, broşuri etc.

Echipamentul Xerox Color C70 este potrivit pentru orice mediu de imprimare, de la afişe, cărţi de vizită, autocolante pentru vitrine, etichete şi până la materiale sintetice din poliester. Xerox C70 foloseşte toner cu tehnologie de topire la temperatură scăzută, Xerox Emulation Aggregation (EA) Toner, astfel încât utilizatorii pot efectua lucrări şi pe suporturi de imprimare noi, precum materiale sintetice digitale, poliester etc. În plus, una din cele mai importante inovaţii o reprezintă noua funcţie SIQA (simple image quality adjustment). Cu ajutorul ei, procesul de reglare a registraţiei este automatizat, foarte simplu de folosit, chiar şi de către utilizatorii mai puţin experimentaţi.

Echipamentele Dahle ce vor fi expuse în cadrul târgului fac parte din gama de vârf şi sunt potrivite pentru orice tipografie cu volume mari de lucru. Construită dintr-un metal solid, de o calitate deosebită, ghilotina Dahle se numără printre cele mai performante şi rezistente ghilotine de uz profesional. Shredderul Dahle este un echipament performant, dotat cu un sistem de filtru suplimentar care reduce praful rezultat în urma procesului de distrugere al hârtiei.

Despre Xerox

Xerox contribuie la schimbarea modului în care funcționează lumea. Folosindu-ne expertiza în imagistică, procese de business, analiză, automatizare și înțelegerea consumatorului, gestionăm fluxul de lucru și oferim un grad mai mare de productivitate, eficiență și personalizare. Ne derulăm activitatea în 180 de țări, iar cei peste 130.000 de angajați Xerox inovează și oferă servicii de business, echipamente de imprimare, software și soluții care produc o diferență reală pentru clienții noștri – și clienții lor. Aflați mai multe informații pe www.xerox.com.

Despre Vlamir Impex SRL

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea și dorința de a fi mereu în sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR. Fiind prezenți pe piața românească încă din 1992, ne-am adaptat constant cerințelor pieții și ne-am dezvoltat odata cu exigențele consumatorilor. De peste 22 de ani parteneriatele cu furnizorii nostri reprezinta cheia succesului nostru. Fiabilitatea și calitatea produselor si serviciilor pe care le promovam sunt dovedite in timp, iar acest lucru ne-a ajutat să venim mereu in întâmpinarea clienților cu produse si solutii competitive, pe care își pot baza cu încredere afacerile. O rețea de distribuitori și parteneri în continua dezvoltare asigura proactiv suportul tehnic al clienților la nivel național. Mai multe informații puteți afla vizitând www.vlamir.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vlamir-impex-srl/vlamir-prezent-pentru-al-doilea-an-consecutiv-la-print-sign