VLAMIR prezinta NAUTILUS® SuperWhite – hartie 100% reciclata, calitate premium

BUCURESTI - 27 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Retail

Au trecut zilele în care puteai spune dintr-o privire dacă o hârtie era sau nu reciclată. În sfârşit, poţi arăta preocuparea faţă de mediul înconjurător fără să fie prea evident din aspectul hârtiei utilizate. În definitiv, NAUTILUS® arată respect faţă de natură şi combină în fiecare coală de hârtie calitatea superioară cu gradul de alb ideal. Întreaga gamă NAUTILUS® este compatibilă cu echipamentele laser şi inkjet, dar şi cu copiatoarele.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
NAUTILUS® SuperWhite – hârtie 100% reciclată, calitate premium

Cum este produsă o hârtie neutră CO2?

NAUTILUS® SuperWhite este o hârtie ecologică, disponibilă şi în varianta CO2neutru. NAUTILUS® SuperWhite CO2neutral oferă utilizatorilor posibilitatea de a compensa emisiile de CO2care sunt inevitabile în timpul procesului de producţie. Alegând produsul NAUTILUS® SuperWhite CO2neutral, utilizatorul îşi asumă un rol activ în combaterea schimbărilor climatice, cunoscut fiind faptul că amprenta de carbon în procesul de producţie a hârtiei NAUTILUS® SuperWhite a fost neutralizată fără nici un compromis al calităţii. Mondi investeşte în programe acreditate pentru reducerea emisiilor, ceea ce ne permite să compensăm emisiile, rezultând un produs neutru CO2. Primul pas a constat în calcularea emisiilor de CO2rezultate de-a lungul ciclului de viaţă al produsului, cu alte cuvinte calcularea amprentei de carbon. Aceste calcule au fost realizate în colaborare cu firma de consultanţă Climate Partner şi în concordanţă cu standardul CEPI (Confederaţia Europeana a Producătorilor de Hârtie) numit expresiv  10 toes (degete) pentru calculul amprentei de carbon. Apoi, pe baza calculului volumului  de CO2pe tonă de hârtie, am achiziţionat certificate verzi de reducere a emisiilor, care compensează emisiile calculate şi garantează un produs CO2neutru. Momentan, noi susţinem programului de reducere a emisiilor "Run of River". Dezvoltat în Indonezia, acest proiect hidroenergetic contribuie la reducerea anuală a aproximativ 230,000 tone de CO2şi echivalenţi.

Impactul Nautilus® SuperWhite CO2 neutral:

Razele soarelui încălzesc suprafaţa Pământului iar lumina este reflectată sub forma razelor infraroşii.

Gazele cu efect de seră emise în urma arderii combustibililor fosili, reţin razele infraroşii şi le retransmit pe Pământ cauzând creşterea temperaturii globale.

Este inevitabil ca gazele cu efect de seră precum CO2să nu fie emise în timpul producţiei bunurilor, chiar în cazul folosirii celor mai eficiente metode de utilizare a resurselor.

Investind în programe certificate de reducere a emisiilor, aceeaşi cantitate de CO2(incluzând şi echivalenţi) emisă în timpul producţiei hârtiei NAUTILUS® este compensată, rezultând astfel  o hârtie neutră CO2.

Caracteristicile NAUTILUS® SuperWhite – hârtie 100% reciclată, calitate premium:

• Profil evident ecologic datorită distincţiei "EXCELLENT" acordate de WWF Check Your Paper Score Card http://checkyourpaper.panda.org/papers/769

• Certificare FSC Recycled si EU Flower

• Grad ridicat de alb pentru comunicări corporate deosebite

• Depuneri de praf reduse şi trecere perfectă prin echipament

• Disponibilă şi în varianta CO2neutru

• Ambalată în hârtie 100% reciclată

Vlamir vă stă la dispoziție pentru a testa acest produs și pentru orice alte detalii.

Despre Vlamir Impex SRL

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea și dorința de a fi mereu în sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR.

Vlamir este o companie cu o experienţă de peste 20 ani specializată în furnizarea de echipamente şi soluţii profesionale pentru procesarea documentelor. O reţea în continuă dezvoltare de dealeri şi parteneri asigură proactiv suportul tehnic al clienţilor la nivel naţional, iar grupul de soluţii MDS şi partenerii Vlamir din industria IT implementează aplicaţii specializate pentru managementul centralizat al documentelor, al parcului de echipamente şi consumabilelor. Vlamir se adresează tuturor categoriilor de clienţi care pun preţ pe calitate, controlul costurilor de exploatare şi performanţă serviciilor suport.

Taguri: hartievlamirmondihartie reciclata
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vlamir-impex-srl/vlamir-prezinta-nautilus-superwhite-hartie-100-reciclata-calitate-premium