Incepand cu 8 noiembrie 2004, Raiffeisen Bank si Connex lanseaza primul card de credit co-branded pe piata romaneasca

BUCURESTI - 4 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Raiffeisen Bank si Connex anunta lansarea unui nou produs, in premiera pe piata romaneasca: cardul de credit Raiffeisen Bank – Connex. Noul produs este un instrument de plata modern, sigur si usor de folosit si va fi disponibil pe piata incepand cu 8 noiembrie 2004.

Cardul ofera posesorului sau atat accesul la o linie de credit Raiffeisen Bank, cat si acumularea de puncte de loialitate in cadrul programului „Connex in fiecare zi”.

„Cardul de credit Raiffeisen Bank - Connex acorda abonatilor Connex eligibili posibilitatea de a avea acces la o linie de credit pe perioada nelimitata, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oriunde, in tara sau in strainatate. In plus, atunci cand cardul este folosit pentru plati la comercianti, posesorul beneficiaza de o perioada de gratie de 45 de zile”, a spus Rasvan Radu, Vice Presedintele Diviziei Retail, Raiffeisen Bank.

„Cardul de credit Raiffesen Bank - Connex, primul de acest gen lansat in Romania, permite clientilor nostri sa beneficieze de puncte de loialitate de fiecare data cand fac o achizitie cu cardul. Impreuna cu partenerul nostru, Raiffeisen Bank, am reusit sa cream un produs unic. Este un nou exemplu al modului in care continuam sa dezvoltam programe prin care ne rasplatim clientii si le oferim beneficii suplimentare pentru ca au ales serviciile noastre”, a spus Ken Campbell, Vice Presedinte de Marketing la Connex.

Cardul de credit Raiffeisen Bank - Connex poate fi obtinut de catre orice abonat Connex (persoana fizica) care indeplineste conditiile de obtinere a unui credit: cetatenia româna, vârsta de minim 18 ani, venituri stabile.

De fiecare data cand folosesc acest card la tranzactiile efectuate la comercianti, clientii acumuleaza puncte de loialitate Connex. La prima tranzactie de acest fel se primeste automat un bonus de 500 de puncte de loialitate, iar pentru urmatoarele tranzactii detinatorul cardului primeste cinci puncte de loialitate pentru fiecare 100.000 de lei cheltuiti. Punctele acumulate vor fi inregistrate atat pe factura Connex, cat si in raportul de activitate al cardului. Cu ajutorul punctelor acumulate, clientii pot achizitiona telefoane mobile, minute de convorbiri nationale, reduceri la abonamente, eXtraoptiuni, alte produse Connex (cartele reincarcabile, accesorii, produse promotionale).

Cardul de credit Raiffeisen Bank – Connex este un card in lei, emis sub sigla MasterCard, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala. Linia de credit este cuprinsa intre 200 si 3.500 de euro, echivalent in lei, in functie de venitul clientului. Creditul este acordat pe perioada nelimitata, fara a se solicita garantii (girant, depozite colaterale etc).

Pentru moment, abonatii Connex pot sa solicite cardul de credit Raiffeisen Bank – Connex in sapte dintre cele mai importante orase* iar in curand cardul va fi disponibil la nivel national.

Consultarea soldului limitei de credit se poate face prin alt serviciu oferit de catre cele doua companii - myBanking. Pe lânga consultarea soldului cardului de credit, myBanking ofera posibilitatea efectuarii de tranzactii bancare direct de pe telefonul mobil, rambursari lunare sau notificari la fiecare tranzactie efectuata.

Raiffeisen Bank detine in prezent 800.000 de carduri active, are o retea de 650 de ATM-uri si peste 4.400 de POS-uri. Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse pentru peste 1,3 milioane de clienti, persoane fizice, IMM-uri si companii mari prin cele 200 de unitati teritoriale. Prin serviciul Raiffeisen Direct se pot efectua tranzactii prin telefon, la numarul 0800 802.02.02, apelabil gratuit de la orice telefon fix.

*Cererea si documentatia necesare obtinerii unei linii de credit sunt disponibile numai in reprezentate de vanzari Connex si magazine Ultra PRO Computers din urmatoarele orase: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Ploiesti si Timisoara (vezi lista atasata). De asemenea, documentatia va fi disponibila la agentia Raiffeisen Bank din Selgros Baneasa si Sucursala Municipiului Bucuresti Raiffeisen Bank din Piata Victoriei sau pot fi descarcate de pe Internet, la www.raiffeisen.ro.

Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de comunicatii mobile din Romania, cu 4.089.948 de clienti, la data de 30 iunie 2004. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.

Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000

lidia.solomon@connex.ro