Incepand de astazi, Connex Vodafone are sase magazine in Bucuresti

BUCURESTI - 20 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Astazi, Connex Vodafone a deschis un nou magazin in centrul orasului Bucuresti, pe bulevardul Magheru nr. 2-4.

“Suntem incantati sa oferim bucurestenilor intreaga noastra gama de produse si servicii, intr-un nou magazin Connex Vodafone. Cu putin timp inainte de Sarbatoarea Craciunului, Connex Vodafone vine si mai aproape de clientii sai, prin cele 29 de magazine din toata tara, cu oferte promotionale avantajoase, inclusiv telefoane la preturi competitive, si multe produse inovative”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Connex Vodafone.
In magazinul din bulevardul Magheru, clientii pot testa si achizitiona noile servicii 3G Connex Vodafone: apelurile video, Internetul rapid, insotite de o gama larga de telefoane 3G la preturi competitive.
Pentru clientii din segmentul de afaceri, noul magazin Connex Vodafone ofera solutii integrate de comunicatii si servicii 3G unice, precum Mobile Connect Card si 3G MultiOffice.

Despre Vodafone România

Connex Vodafone este prima retea video mobila din Romania, cu un numar de 5.529.007 de clienti, la data de 30 septembrie 2005. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 27 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 171 milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
Director Relatii Publice Connex Vodafone
lidia.solomon@connex.ro