Vodafone Romania lanseaza o noua oferta promotionala pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

BUCURESTI - 17 septembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vodafone lanseaza extraoptiunea al carei pret scade in fiecare luna: 1000 minute si SMS-uri in retea, 60 minute si SMS-uri nationale, la un tarif ce coboara pana la 3 euro credit/luna
Clientii care activeaza o noua Cartela Vodafone primesc TVA-ul inapoi, sub forma de credit
Utilizatorii care si-au creat un grup de prieteni pot comunica intre ei cu SMS-uri gratuite, nelimitate, in week-end.

Bucuresti, 16 septembrie 2010 – Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala cu mai multe optiuni si avantaje pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.
„Incepand de astazi, in premiera pe piata romaneasca, clientii Cartelei Vodafone pot beneficia de o noua extraoptiune, cu un concept inovator. Utilizatorii primesc 1.000 minute si SMS-uri in retea, alaturi de 60 de minute si SMS-uri nationale, printr-o extraoptiune al carei pret scade luna de luna. Astfel, daca pretul initial al extraoptiunii este de 5 euro, fiecare reactivare aduce o scadere a tarifului cu 20 de eurocenti, pana la plafonul de 3 euro pe luna”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.
De asemenea, noii utilizatori ai Cartelei Vodafone primesc inapoi contravaloarea TVA-ului, sub forma unui credit aditional de 1 euro pe care il pot utiliza in functie de nevoile proprii de comunicare. Astfel, clientii isi pot activa extraoptiunile direct din creditul initial al Cartelei Vodafone, fara a fi necesara o incarcare suplimentara.
Vodafone pune la dispozitia clientilor si o extraoptiune care include 1.500 de minute si SMS-uri in retea, pentru 5 euro pe luna,
In continuarea conceptului Combina-te la Cartela Vodafone, se extinde aria beneficiilor utilizatorilor care si-au creat un grup de prieteni. Astfel, acestia pot comunica de acum intre ei cu SMS-uri gratuite, nelimitate, pe intreaga durata a week-end-ului.
Utilizatorii prepaid care aleg sa beneficieze de avantajele retelei Vodafone primesc un bonus de 50 de minute in retea la portarea numarului, ce se reinnoieste lunar, pe intreaga perioada de valabilitate a cartelei.
De asemenea, ca beneficiu aditional, noii utilizatori ai Cartelei Vodafone pot testa, gratuit, Internetul pe mobil printr-un bonus ce include 50 MB trafic de date.
Popularitatea de care s-au bucurat campaniile pentru Cartela Vodafone a generat un nou concept de comunicare numit Maximia. Aceasta este “tara” virtuala in care utilizatorii serviciilor Vodafone prepaid se vor bucura in permanenta de maxim de avantaje. Fie ca vor merge in magazinele Vodafone sau pe contul de facebook paul maximus, utilizatorii Cartelei Vodafone vor putea sa afle care sunt noile beneficii ce le sunt oferite.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Despre Vodafone România

Dina Cernahoschi

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-o-noua-oferta-promotionala-pentru-utilizatorii-cartelei-vodafone3