Vodafone Romania lanseaza Vodafone PC Protection, un pachet complet de securitate si protectie IT pentru clientii de date mobile

BUCURESTI - 27 mai 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Noul pachet ofera clientilor Vodafone, persoane fizice si companii, o solutie de securitate completa, la un tarif foarte accesibil, de 1 Euro / licenta lunar (fara TVA). Vodafone PC Protection completeaza oferta Vodafone de servicii de Internet mobil de mare viteza, disponibile acum pentru 90% dintre romani. Noul serviciu este gratuit timp de 2 luni de la activare.

Vodafone Romania lanseaza Vodafone PC Protection, un pachet complet de securitate IT, pentru protejarea calculatorului impotriva amenintarilor informatice. Noul serviciu Vodafone PC Protection se adreseaza clientilor noi si existenti ai serviciilor Vodafone Mobile Broadband, precum si clientilor Vodafone Office Connect.

„Vodafone PC Protection completeaza oferta noastra de servicii de date mobile cu o solutie de securitate flexibila si eficienta, atat pentru clientii de business cat si pentru utilizatorii individuali ai serviciilor de conectivitate mobila. Cu noul serviciu lansat astazi, am dorit sa oferim clientilor nostri de date mobile mai multa valoare si mai multe beneficii, pe langa un portofoliu variat de pachete de Internet mobil, cea mai mare viteza si cea mai buna acoperire, de 90% din populatia tarii”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Vodafone PC Protection ofera utilizatorilor o solutie completa care include toate componentele esentiale pentru asigurarea unei securitati sporite in timpul conectarii la Internet si la email: Anti-virus, Anti Spyware, Firewall, Anti Spam, Filtrare continut pagini web, Pop-Up Blocker si Control parental.

Serviciul Vodafone PC Protection poate fi activat in magazinele Vodafone si prin apel la Departamentul de Relatii cu Clientii. Noul serviciu este disponibil clientilor Vodafone la un tarif foarte accesibil, de 1 Euro / licenta lunar (tarif fara TVA), fara a fi necesara incheierea unui contract si fara perioada minima contractuala. Utilizarea serviciului este gratuita timp de 2 luni de la activare. In plus, clientii pot testa serviciul gratuit, timp de 30 de zile.

Utilizatorii pot descarca aplicatia Vodafone PC Protection la adresa www.vodafone.ro/pcprotection. Instalarea serviciului este simpla si rapida, urmand pasii specificati pe site. Odata instalata solutia de securitate, clientii beneficiaza de actualizari permanente si automate ale aplicatiei, precum si de suport tehnic gratuit.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-vodafone-pc-protection-un-pachet-complet-de-securitate-si-protectie-it-pentru-clientii-de-date-mobile