Vodafone Romania si Humanitas ofera Suplimentul de carte

BUCURESTI - 7 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania si Editura Humanitas au placerea sa anunte lansarea programului „Suplimentul de carte”. In perioada 15 iunie – 31 august 2007, toti clientii Vodafone Romania care cumpara cel putin o carte din librariile Humanitas primesc cadou inca o carte.

„Ne bucuram sa lansam astazi programul „Suplimentul de carte” si totodata parteneriatul dintre Vodafone Romania si Humanitas - una dintre cele mai prestigioase edituri de carte si un adevarat brand cultural in Romania. Vodafone si Humanitas doresc sa isi recompenseze clientii comuni, printr-un program non-comercial nascut din dorinta noastra de a incuraja cititul. Zece dintre cele mai bune titluri Humanitas vor fi oferite gratuit clientilor Vodafone in librariile Humanitas din toata tara, pe durata programului”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si CEO Vodafone Romania.

Vodafone Romania si Humanitas ofera Suplimentul de carte

“Cartile sunt obiecte sfioase, discrete. Vocea lor e vocea - tacuta - a gandurilor unui autor. Ne-am intrebat cum am putea s? o facem mai bine auzita, dar si cum sa-i rasplatim pe cei care stiu sa o asculte. Impreuna cu Vodafone, cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, am gasit un r?spuns in forma acestei campanii pe care o lansam acum”, a spus Gabriel Liiceanu, Presedinte si Director General Humanitas.

Programul se va desfasura in cele 15 librarii Humanitas din tara* si se adreseaza tuturor clientilor Vodafone, atat abonatilor, cat si utilizatorilor Cartelei Vodafone. Clientii Vodafone Romania care cumpara carti editate de Humanitas vor primi cadou inca o carte din cele zece titluri puse la dispozitie de editura Humanitas.

Cele zece titluri sunt: Ultimele sonete inchipuite ale lui Shakespeare in traducere imaginara – V. Voiculescu; Cartea de capatai a hedonismului – Michael Flocker; Despre securitate – Traian Ungureanu; Femeia vulpe – David Garnett; Zvonurile – Jean–Noel Kapferer; Baraba – Par Lagervist; Focul amorului – Constanta Vintila Ghitulescu; Clara noaptea – Catherine Locandro; Novecento – Alessandro Baricco; Intreaba praful – John Fante.

Pentru a beneficia de aceasta campanie, clientii Vodafone trebuie sa cumpere una sau mai multe carti din librariile Humanitas si sa trimita un SMS gratuit la numarul 2665 (BOOK). Clientul nostru va primi un cod, tot prin SMS, pe care il va comunica librarului, iar apoi va putea sa isi aleaga cartea dorita, dintre cele 10 titluri mentionate.

Vodafone lanseaza si un concurs interactiv in portalul mobil Vodafone live!. Clientii Vodafone sunt invitati sa participe la concursuri saptamanale cu teme literare. Castigatorii, desemnati prin tragere la sorti, vor primi cate o carte dintre cele zece titluri disponibile in cadrul programului.
Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.954.000 de clienti, la data de 31 martie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 206,4 milioane de clienti din intreaga lume.

Editura Humanitas, fondata in 1990, este astazi parte a Grupului Humanitas, alaturi de Librariile Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Educational. Cei 17 ani de activitate pe piata cartii inseamna: peste 11 milioane de exemplare vandute, circa 2.000 de titluri publicate, 45 de serii si colectii, autori consacrati, numeroase premii de excelenta.
***

* Lista librariilor Humanitas din tara: Bucuresti Kretulescu – Calea Victoriei nr. 45; Bucuresti GDS – Calea Victoriei nr. 120; Bucuresti Auchan – Str. 1 Decembrie 1918, nr. 33A, sector 3; Timisoara – Str. Mercy, nr. 1; Timisoara – Str. Lucian Blaga, nr. 2; Iasi – Piata Unirii, nr. 6; Iasi – Bd. Stefan cel Mare si Sfant, nr. 3; Sibiu – Str. Nicolae Balcescu, nr. 16; Oradea – Bd. Republicii, nr. 5; Alba Iulia – Str. 1 Decembrie 1918; Cluj – Str. Napoca, nr. 7; Ploiesti – Piata Victoriei, nr. 3; Ramnicu Valcea – Str. Calea lui Traian, nr. 147; Piatra Neamt – P-ta Stefan cel Mare, nr. 15; Galati – Str. Domneasca, nr. 17.

Programul se desfasoara in limita stocului disponibil.

Despre Vodafone România

Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com