VONINO lanseaza Q8 - cea mai puternica tableta 3G; Un model Quad-Core cu ecran de 8 inch IPS la un pret de 899 lei

BUCURESTI - 25 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Retail

Compania americana VONINO a lansat pe piata romaneasca cea mai puternica tableta 3G. Q8 se numeste cel mai nou quad-core din portofoliul producatorului american, acesta fiind varful de lance al gamei de produse bazate pe sistemul de operare Android. Vonino Q8 se distinge prin tehnologia 3G incorporata, modulul GPS, procesorul Quad-Core Snapdragon S4, care rulează la viteze de până la 1.2GHz, memoria RAM de 1GB şi sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean, toate fiind accesibile prin intermediul unui display IPS capacitiv multitouch de 8.0 inch cu rezolutia de 1024x768 pixeli. Produsul este disponibil la un pret de 899 lei.

VONINO lanseaza Q8

Vonino Q8 este in prezent singurul produs disponibil pe piata care este dotat atat cu tehnologia 3G, cat si cu un performant procesor Quad-Core Snapdragon S4, la un pret competitiv.

Tableta producatorului american dispune de un numar impresionant de senzori, printre care GPS, senzor magnetic, de proximitate, de lumina sau busola digitala. Toate aceste functii, pe langa cele uzuale, oferite de majoritatea tabletelor de pe piata, fac din Vonino Q8 un produs care poate face fata cu brio comparatiei cu ofertele marilor branduri internationale.

Vonino furnizează produse inovatoare, construite pe baza unor componente ultra-durabile, ce oferă clienților cea mai mare usurinta in utilizare.

Produsele Vonino sunt disponibile acum si in Romania prin intermediul Advanced Technologies, una dintre cele mai de success companii de distributie IT&C de pe piata romaneasca, cu o vechime de peste 17 ani. Printre clientii firmei se afla companii de renume din retail-ul romanesc, precum Emag, Domo si Germanos.

Razvan Vasile, propietarul Advanced Technologies,, care este si unul dintre actionarii minoritari ai VONINO, spune ca anul acesta compania americana a intrat pe un numar de 10 noi piete de desfacere, dintre care Australia, Grecia, Italia, Croatia si Bulgaria. Acesta se asteapta la dublarea vanzarilor la peste 400.000 unitati anual.

Despre Vonino

Vonino este una dintre principalele companii OEM / ODM care lucreaza cu lideri din retail-ul international in crearea celor mai noi si performante produse. Acestea sunt proiectate in Statele Unite si Asia si asamblate in China, fiind distribuite in peste 50 de tari pe 4 continente.Produsele Vonino sunt disponibile acum si in Romania prin intermediul Advanced Technologies, una dintre cele mai de success companii de distributie IT&C de pe piata romaneasca, cu o vechime de peste 17 ani

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vonino/vonino-lanseaza-q8-cea-mai-puternica-tableta-3g-un-model-quad-core-cu-ecran-de-8-inch-ips-la-un-pret-de-899-lei