SMS MARKETING – Any Message Anywhere

BUCURESTI - 16 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Voxline Communication a lansat incepand cu 15 Martie, sesiunea de training-uri „SMS MARKETING – Any Message, Anywhere” care se adreseaza agentiilor de publicitate si media.

Training-ul „SMS Marketing – Any Message, Anywhere” prezinta oportunitatea unica pe care o ofera integrarea SMS-ului ca mediu de comunicare, avand in vedere caracteristicile si adoptarea acestuia – peste 80.000.000 de SMS-uri trimise in perioada sarbatorilor, peste 13.000.000 de utilizatori ai telefoniei mobile in Romania.

In cadrul training-ului vor fi analizate urmatoarele capitole: utilizarea SMS-ului in campaniile PUSH si campaniile PULL,programele de CRM (Customer Relationship Marketing) costurile scazute/campanie, monitorizare si raportare in timp real, limitari tehnologice, bugetare si oportunitati viitoare.

Experienta de 7 ani pe piata din Romania a Voxline Communication, a dus la dezvoltarea infrastructurii prin utilizare de roboti inteligenti si dezvoltarea de parteneriate cu principalii operatori de telefonie mobila – Connex Vodafone, Orange, Zapp si fixa – Romtelecom.

Despre Voxline Communication

Voxline Commnunication este prezenta in Romania din 1998, fiind una dintre primele companii din Romania care a furnizat servicii de continut SMS. De asemenea, este printre putinele companii din domeniu ce vine in intampinarea cerintelor de calitate a clientilor sai prin implementarea sistemului de management al calitatii conform standardului ISO 9001/2000, certificat de catre TUV Thuringen in februarie 2005 si prin oportunitatile de contact oferite de baza de date ce contine peste 1 milion de tinte.
Voxline Communication

Gabriela Avram
Business Development Manager
Str Ghe Lazar nr 2, S1, Bucuresti