Craciun Vienez - Concert VIENNA BOYS' CHOIR

Locul desfasurarii: Sala Palatului

Organizator: The Agent.ro & VreauBilet.ro

Craciun Vienez - Concert VIENNA BOYS' CHOIR

Au mai ramas doar 3 zile pana la concertul de exceptie “Craciun Vienez – Vienna Boys Choir”, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din ultima perioada.
Cei 26 de membri ai grupului coral muzical vor sosi vineri, 5 decembrie in Bucuresti si se vor caza la Rin Grand Hotel si vor pleca pe data de 7 decembrie, la o zi dupa concert.
Renumiti pentru show-urile pe care le fac, spectacolul din Bucuresti va impresiona prin combinatia unica de muzica, dans, poezie, arte vizuale si teatru, iar talentul lor de actori, comedieni si chiar instrumentisti va oferi publicului prezent la acest eveniment momente de neuitat.
In cadrul concertului de pe 6 decembrie de la Sala Palatului, membrii trupei vor interpreta operele favorite pentru cor de Bach, dar si muzica actuala, repertoriul lor fiind foarte vast si in aceeasi masura renumit.
Baietii spera sa aiba un pic de timp pentru a vizita cele mai turistice locuri din capitala, intrucat sunt foarte interesati de cultura si traditia romanilor, dorind sa viziteze in mod special Muzeul Taranului Roman.

Viena Boys’ Choir este cel mai vechi dintre toate grupurile muzicale, fiind infiintat pe 7 iulie 1498, cand Imparatul Maximilian I al Austriei si-a dorit sa aduca in corul Capelei Imperiale si voci masculine. Traditia continua si astazi caci tinerii artisti isi incanta auditoriul in fiecare duminica la Capela Imperiala a Palatului Hofburg din Vienna.
Scopul corului a fost acela de a face realiza acompaniament muzical multimii ce se aduna in biserica. De-a lungul timpului, baietii au primit o educatie muzicala solida, care in cele mai multe dintre cazuri a avut un impact esential asupra intregii lor vieti, luand in considerare faptul ca multi au devenit muzicieni profesionisti, cum sunt dirijorii: Hans Richter, Felix Mottl, Clemens Krauss si Lovo von Matacic.
De altfel, de-a lungul timpului, compozitori ilustri au realizat opere pentru Grupul Coral al Capelei Imperiale, incluzandu-i pe Mozart, Bruckner, Gluck si Schubert.

Pentru cei care inca nu si-au cumparat bilet, pretul acestora variaza in functia de categoria de locuri intre 60 si 200 Ron si se pot achizitiona de la Sala Palatului, magazinul Unirea – etaj 2, magazinul Muzica, Eventim (Reteaua Germanos), blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro.

WWW.VREAUBILET.RO

Participare: Intrare libera