Ducu Bertzi: Folk Maraton se imbina perfect cu toamna!

BUCURESTI - 10 septembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Se pare ca foarte multi bucuresteni isi doresc sa se alinieze la starul Folk Maraton-ului ce va avea loc pe data de 30 septembrie, incepand cu ora 20.00 la Sala Palatului. Intentia organizatorului – VreauBilet, aceea de a face o traditie din acest eveniment, menit sa contribuie la redescoperirea si mentinerea fenomenului muzicii folk in randul tinerilor de astazi si nu numai, poate fi privita deja ca un fapt real, avand in vedere entuziasmul publicului in fata initiativei promovarii culturii din acest punct de vedere.

Ducu Bertzi: Folk Maraton se imbina perfect cu toamna!

Nu numai publicul a aplaudat insa acest eveniment, ci si artistii care au imbratisat cu drag aceasta idee si au promis patru ore de “slagare” de neuitat, poezii si balade de pus la suflet. Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Marius Batu, Pavel Stratan, Maria Gheorghiu, Mircea Baniciu, Vlad Cnejevici, Doru Stanculescu, Sorin Minghiat, Zoia Alecu, Alina Manole si Tapinarii sunt cei care vor fi responsabilii acestei seri de suflet pentru bucuresteni.

Reprezentant de seama al folk-ului, Ducu Bertzi considera ca momentul ales pentru aceasta prima editie este cum nu se poate mai potrivit: “Folk Maraton se intampla in mijlocul toamnei, un moment foarte bine ales din punctul meu de vedere, caci folk-ul este legat de toamna, se “aude” foarte bine toamna. Sunt convins ca la acest eveniment se vor afla multi dintre iubitorii muzicii si poeziei bune, iubitori ai toamnei ”, afirma artistul.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate de la Sala Palatului, magazinul VreauBilet (Unirea Shopping Center – et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), sau online prin site-urile blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: V.I.P – 120 Lei, Cat. I – 100 Lei, Cat.II – 80 Lei si Cat.III – 60 Lei.

Parteneri:

Jurnalul National, revista Ioana, Sapte Seri, Ring, Bucharest Herald, Radio Romania Actualitati, Radio Bucuresti, Pubbing.ro, Port.ro, 1801.ro, Softhost, Comunicatedepresa.ro, Unirea Shopping Center.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vreaubilet-ro/ducu-bertzi-folk-maraton-se-imbina-perfect-cu-toamna