In premiera, Costel Busuioc concerteaza la Bucuresti pe 29 iunie

BUCURESTI - 30 mai 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In urma lansarii albumului de debut, organizatorii VreauBilet si Universal Entertainment au semnat deja contractul pentru concertul lui Costel Busuioc, pe care urmeaza sa-l sustina pe 29 iunie, la Bucuresti.

In premiera, Costel Busuioc concerteaza  la Bucuresti pe 29 iunie

Romanii care l-au urmarit si sustinut in marea finala a concursului muzical 'Hijos de Babel', si au sarbatorit triumful acestei voci extraordinare, au sansa de a-l vedea intr-un concert absolut senzational, pe data de 29 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti.
Timp de doua ore, glasul splendid, al lui “Pavarotti din Banat”, va fi acompaniat de orchestra simfonica, dirijata de maestrul Marius Hristescu.
Pe toata durata concertului, Costel Busuioc, va interpreta arii de opera si cantonete, prezente pe primul sau album, lansat in urma cu doar cateva zile, la Madrid.
Biletele pentru acest eveniment se vor pune in vanzare in cursul saptamanii viitoare, mai exact de luni , 2 iunie, la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et. 2, la Sala Palatului, |Magazinul Muzica, sau se pot face rezervari pe site-ul www.vreaubilet.ro

Debutul sau discografic reflecta aria larga pe care vocea sa poate sa o acopere, el interpretand, pe acest prim album, atat opera (Puccini), cat si romante (Leoncavallo) si cantonete napolitane (Santa Lucía), trecand prin refrene clasice populare, precum 'Ojos de Espana' si 'El mundo', fara a uita melodiile grupului Beatles ('Yesterday'), ariile de inspiratie spaniola ('La malaguena') si teme inedite compuse exclusiv pentru el ('Vivo' si 'Con la espuma del mar').