Campionat de biliard amatori KINGS CLUB 25 septembrie 2010

BUCURESTI - 22 septembrie 2010

Comunicat tip General in Sport

Inscrie-te ACUM pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com pentru distractie si premii! Participa la campionatul de biliard amatori care se desfasura SAMBATA, 25 septembrie 2010, incepand cu ora 10.30 in KINGS CLUB, sector 6, Bucuresti

Campionat de biliard amatori KINGS CLUB 25 septembrie 2010

Inscrie-te ACUM pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com pentru distractie si premii! Participa la campionatul de biliard amatori care se desfasura SAMBATA, 25 septembrie 2010, incepand cu ora 10.30 in KINGS CLUB, sector 6, Bucuresti

Campionatul de biliard se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze 'fortele' in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la concurs dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la concursul de biliard presupune achitarea unei taxe de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii concursului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda premii din partea sponsorilor: Premiul I, Premiul II si Premiul III.

Cum ma pot inscrie?
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

Mai multe informatii pe http://www.campionat-de-biliard.blogspot.com

Infoline: 0723.19.16.13

SPONSORII EVENIMENTULUI:

CEAINARIILE RENDEZ- VOUS http://www.ceainarie.ro

Intr-o atmosfera linistita si rafinata, va puteti bucura de toate virtutile ceaiului (peste 200 de sortimente), de ciocolata de baut, prajituri de casa si briose. Luati cu voi si prietenii, iar atmosfera va fi perfecta! Cele 3 locatii Rendez-Vous: Str. Tonitza 6 - Centrul istoric, Str. Edgar Quinet 8-10 - Universitate, Calea Floreasca 102 - zona Dorobanti.

BAMBOO FITNESS http://www.bamboo-fitness.ro
Bamboo Fitness Club pleaca de la un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atat prin exercitii, o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica. Fie ca aveti nevoie pentru a pierde în greutate, modelarea sau remodelarea masei musculare, reducerea stresului, pentru a va îmbunataţi performantele sportive, Bamboo Fitness Club esti locul in care va puteti atinge obiectivul! Bamboo Fitness Club ofera o mare varietate de servicii si facilitati, va pune la dispozitie cel mai bun echipament de fitness precum si o echipa calificata profesional de instructori, astfel incat dumneavoastra puteti atinge potentialul maxim.

CITYPLEX http://www.cityplex.ro
Un cinematograf in sistem multiplex, cu 4 săli a cate 138 de locuri, situat in complexul City Mall de la Eroii Revolutiei, la numai 5 minute de Piata Unirii. Ne propunem sa oferim spectatorilor sansa de a vedea cele mai noi si mai importante premiere cinematografice, sa satisfacem cele mai diverse gusturi. Sunetul Dolby Digital si imaginea de o inalta claritate vin in intampinarea dorintelor celor mai exigenti spectatori, care vor avea parte de cele mai confortabile condiţii de vizionare intr-un decor modern si elegant.

PROFESIONAL COSMETICS - specialistul tau in frumusete http://www.ProfesionalCosmetics.ro
Magazin online de unde se pot comanda cele mai bune produsele profesionale pentru ingrijire si frumusete. Tratamentul crema pentru epilare definitiva Epilar System, cosmetice profesionale pentru par, ten, corp, epilare, bronzare, baie si spa, unghii, make-up, de la marci de prestigiu: Opsiderm, Thalgo, Ecovital, Kallos, Sothys, Bacchara, Kleral System, Bella Pierre, La Jaboneria, Nouvelle, Schwarzkopf Professional si altele.

LARISSA FASHION http://www.larissafashion.ro
Larissa Fashion e un magazin online dedicat femeilor care s-au saturat sa descopere ca si noua colega de la birou si vanzatoarea de la magazinul din colt poarta aceeasi rochie ca si ele, pentru femeile active care n-au nevoie de toanele si lipsa de atentie a vanzatoarelor din buticurile de haine din mall-uri ori de pe bulevarde cu pretentii. Larissa Fashion si-a propus sa scoata femeile din tipare si sa le ajute sa regaseasca placerea cumparaturilor prin servicii profesioniste si colectii care sa satisfaca gusturile oricarei femei, si asta la preturi decente. De-acum incolo, a accesa http://www.larissafashion.ro e acelasi lucru cu a deschide sifonierul pentru a-ti alege tinuta potrivita.

SPALARE IN PARCARE http://www.spalareinparcare.ro

Spalare in Parcare introduce Solo Wash - solutie de spalare masina fara apa (waterless). De acum poti spala singur masina: ecologic, economic si eficient. Aceasta metoda este recomandata atat pentru autoturisme cat si pentru motociclete. Este metoda ideala atunci cand nu avem acces la o sursa de apa in locul de spalare al masinii sau al motocicletei. Solutia de spalare masina fara apa (waterless) ofera posibilitatea de a spala/curata masina fara a utiliza galeti, detergenti, bureti sau furtun cu apa.

Despre Wash My Car

Mai multe informatii pe http://www.campionat-de-biliard.blogspot.com
www.campionat-de-biliard.blogspot.com
andrei@spalareinparcare.ro