WatchShop introduce ceasurile de mana Orient in oferta

BUCURESTI - 16 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

WatchShop introduce in oferta sa ceasurile de mana Orient, o marca japoneza cu traditie. Marca Orient este una dintre cele mai cunoscute din Japonia pentru calitatea produselor sale. Din oferta WatchShop fac parte peste 300 de modele de ceasuri Orient pentru femei si barbati, cu stiluri diferite, astfel incat sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor sai.

WatchShop introduce ceasurile de mana Orient in oferta

Despre ceasurile Orient

Orient Watch este o companie japoneza cu o experienta de peste 60 de ani in crearea de ceasuri. Fondata in 1950 in Tokyo, compania Orient Watch constituie un brand cu traditie in crearea de ceasuri mecanice. Conceptul companiei este strans legat de crearea unor ceasuri de foarte buna calitate, cu o durata lunga de viata si cu preturi potrivite pentru orice tip de buget. Ceasurile mecanice constituie o tehnologie apreciata, cu o lunga traditie in Japonia. De-a lungul celor peste 60 de ani de activitate, compania Orient Watch a contribuit la dezvoltarea mai multor tehnologii in ceea ce priveste eficienta ceasurilor.

Orient Watch produce ceasuri de mana din cuart de foarte buna calitate si cu functii multiple. In acelasi timp, Orient Watch continua sa produca ceasuri mecanice, acestea din urma fiind cele care definesc identitatea companiei. Produsele Orient Watch acopera o gama variata de stiluri, de la clasic si elegant la stilul contemporan, de la ceasurile sport la cele fashion.

WatchShop.ro dispune acum de o gama de peste 300 de modele de ceasuri marca Orient si ofera garantia originalitatii pentru produsele sale. Din oferta WatchShop.ro fac parte:

- ceasuri Orient clasice, automate, cu carcasa din otel inoxidabil

- ceasuri sport, din titan

- ceasuri Orient Fashionable din cuart

- ceasuri Orient Light Powerd cu baterie cu incarcare solara

- ceasuri elegante pentru femei

Clientii WatchShop care achizitioneaza ceasuri Orient beneficiaza de o livrare in termen de 48 de ore. Ceasurile WatchShop sunt produse noi si originale, care se livreaza in cutie proprie, cu manual de utilizare si sunt vandute numai cu factura si certificat de garantie. In acest fel, WatchShop isi asigura clientii de calitatea produselor sale.

Despre WatchShop

WatchShop este un magazin online de ceasuri si ceasuri de mana, cu produse create pentru barbati, femei si copii. Clientii WatchShop gasesc ceasuri de marca, originale, perfecte pentru oamenii de afaceri, pentru evenimente speciale, dar si pentru viata de zi cu zi. Magazinul online introduce constant in oferta sa branduri celebre, de foarte buna calitate. In acelasi timp, WatchShop ofera clientilor sai posibilitatea de a solicita produse inexistente in ofera, care sunt apoi cautate si oferite la pretul cel mai convenabil. Pe langa oferta de ceasuri, WatchShop ofera variante de accesorii pentru fiecare produs. Magazinul online pune la dispozitia clientilor sai o serie de facilitati si promotii astfel incat fiecare client WatchShop sa gaseasca cel mai potrivit produs pentru el.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/watchshop/watchshop-introduce-ceasurile-de-mana-orient-in-oferta