WebSell-1, primul webinar pe teme de comert electronic

BUCURESTI - 30 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pe data de 6 mai 2009 orele 18:00 - 20:00 va avea loc primul webinar pe teme de comert electronic, WebSell-1 organizat de Liviu Taloi (SiteAudit). Webinar-ul este un seminar/workshop gazduit online, o noua forma de training, ce da posibilitatea cursantilor sa participe si sa interactioneze cu lectorul din fotoliul propriu, la o ora convenabila, fara intreruperi in fluxul normal de business la locul de munca.

Multi dintre dumneavoastra au participat deja la webinarii organizate de companii cu sediul in afara Romaniei specializate in principal pe consultanta si servicii. Este o modalitate foarte accesibila atat pentru cursant cat si pentru lector de a intra in dialog si de transmite mai departe informatia.

Prima editie a WebSell, sau WebSell-1, va avea loc pe data de 6 mai 2009, orele 18:00-20:00, si se va desfasura in modul urmator: 5 teme principale a cate 10 minute fiecare, alaturi de 2-3 minute de intrebari imediat dupa fiecare capitol prezentat, urmate de apoi o sesiune de intrebari si raspunsuri la finalul prezentarii.

"In prima editie a webinarului ce va avea loc pe data de 6 mai 2009 ora 18:00 -20:00 voi face o trecere in revista a principalelor capitole, structurate intocmai ca si la cursul offline, iSell - organizat impreuna cu Picant, o trecere prin web analytics, usability & seo, marketing & promovare, planificare & organizare, instrumente pentru optimizarea conversiei, urmata de preluarea intrebarilor voastre specifice", declara Liviu Taloi, consultant pe teme de comert electronic.

"Pentru aceasta prima editie nu va fi niciun cost daca nu veti considera suficient de utila informatia prezentata. Cine va dori sa plateasca pentru informatiile prezentate o va putea face la sfarsitul acestui prim webinar", mai spune Liviu Taloi.

Urmatoarele editii WebSell vor fi targetate pe capitole si vom anunta imediat dupa aceasta prima editie calendarul lor, astfel incat participand la webinar-ul din 6 mai sa puteti stii care din workshop-urile urmatoare va sunt de folos.

Inregistrarea la webinar se face urmand linkul: http://upcoming.yahoo.com/event/2496335/. Solutia tehnica folosita nu va permite decat maxim 100 de participanti in respectiva camera online. Vor avea prioritate cei care vor plati online in avans folosind shopping cartul pus la dispozitie cu generozitate de Kubu (http://kubu.ro/comanda-websell-1).

Presa de specialitate (redactori care scriu in mod curent despre online sau comert electronic) au acces gratuit, dupa inregistrare.

Despre Web Audit SRL

Despre SiteAudit:
Web Audit SRL este o companie ce presteaza servicii de consultanta si audit pentru website-uri, pentru afaceri online. SiteAudit.ro isi propune sa ofere sprijin proiectelor online in atingerea scopului lor declarat. Isi propune sa realizeze acest lucru analizand proiectul din mai multe puncte de vedere: al design-ului, al continutului si al tehnologiilor folosite, oferind consultanta magazinelor online.

Despre Liviu Taloi:
Bio: actionable web analytics, usability, ecommerce, behavioral segmentation, consulting, blogging, ANEC, organizational chart, HR, planning, P&L, training, iSell,WebSell - http://twitter.com/ltaloi


Liviu Taloi – public agenda: http://liviutaloi.ro/contact/
SiteAudit.ro – 0745 289 583, liviu.taloi@siteaudit.ro

Twitter - http://twitter.com/ltaloi
FaceBook - http://profile.to/liviutaloi/
LinkedIn - http://www.linkedin.com/in/LiviuTaloi
liviu.taloi@siteaudit.ro