Ice Cubes, jocul online cu premii realizat de WebCocktail in colaborare cu MediaPro Interactiv

BUCURESTI - 22 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Publisher-ul Web Cocktail si MediaPro Interactiv anunta lansarea unui nou joc online cu premii, disponibil utilizatorilor de online gaming gratuit pe site-ul www.jocoloco.ro, site apartinand Web Cocktail.

Ice Cubes, jocul online cu premii  realizat de WebCocktail in colaborare cu MediaPro Interactiv

Jocul prin intermediul caruia se participa la concursul cu premii este denumit 'Ice Cubes'. Proiectul, care a fost rezultatul unei activitati de aproximativ doua luni, promoveaza dinamismul si competitia directa deoarece acesta este realizat pe o platforma multiplayer. Tematica jocului este in concordanta cu sezonul pe parcursul caruia se desfasoara, reusind sa se apropie mai mult de gamerii pasionati de activitatile de timp liber tangentiale sezonului rece.

Jocul reprezinta o continuare a inovatiei pe care www.jocoloco.ro o aduce in internetul romanesc, activitatea de gaming fiind axata pe castiguri in bani. Primii 13 jucatori ai competitiei vor fi castigatorii unor premii, acestea fiind diferentiate in functie de punctajul final realizat de fiecare gamer, astfel: premiul I: 2,000 lei. premiul II: 1,500 lei. premiul III: 1,000 lei, premiile: IV - XIII: 150 lei fiecare. Competitia se desfasoara in perioada 23.01.2009 -27.02 2009.

Un alt aspect relevant este faptul ca site-ul www.jocoloco.ro interactioneaza direct cu subscriberii acestuia, prin inserarea unei optiuni prin care gamerii pot primi bonusuri in cadrul jocurilor, prin trimiterea unor SMS-uri. Astfel, intractivitatea jocului este sporita, iar gamerii sunt motivati sa devina participanti la cat mai multe competitii. Prin obtinerea unor puncte suplimentare, sansele de castig cresc iar competitia devine mai captivanta, incitand jucatorii pasionati de multiplayer online games.
Publisherul mizeaza pe vanzarea de spatiu publicitar in interiorul jocurilor, www.jocoloco.ro fiind primul site din Romania care aduce advertgaming-ul de masa.

Despre Web Cocktail

Webcocktail este cel mai tanar publisher online cu peste 50 de domenii achizitionate ce urmeaza a fi dezvoltate. In prezent, portofoliu WebCocktail detine site-uri precum: www.jocoloco.ro, www.officegames.ro, www.travelblogs.ro si www.jocolino.ro (incepand din Noiembrie 2008).

MediaPro Interactiv este dizivia online a grupului MediaPro care acÅĢioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. MPI Games este divizia de jocuri a MediaPro Interactiv care a contribuit alaturi de Web Cocktail la realizarea JocoNut. Site-urile lansate de MediaPro Interactiv sunt: www.apropo.ro www.go4it.to, www.promotor.ro, www.descopera.ro, www.showbiz.ro si www.profesiionline.ro.
Malina Iordache
Marketing Executive
Mobil: 0722 / 68.20.22

malina@webcocktail.ro