JocoNut, jocul online produs de Jocoloco impreuna cu MediaPro Interactive

BUCURESTI - 18 decembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Publisher-ul Web Cocktail si MediaPro Interactive anunta lansarea unui nou joc online, disponibil utilizatorilor de online gaming cu titlu gratuit pe site-ul www.jocoloco.ro, site apartinand Web Cocktail.

Proiectul, care a fost obiectul unei activitati de aproximativ doua luni, se numeste JocoNut si este bazat pe o platforma multiplayer care sporeste dinamismul jocului, permitand astfel utilizatorilor interactiunea si competitia directa. Obiectivul jocului este de a relaxa si distra consumatorii, introducandu-i in atmosfera degajata a unei vacante pe o insula exotica, contrastand astfel cu luna decembrie pe parcursul careia se desfasoara. Mai mult de atat, www.jocoloco.ro aduce o inovatie in internetul romanesc, fiind primul site care isi axeaza activitatea de gaming pe castiguri in bani. Astfel, primii 13 jucatori vor primi premii in bani, care depasesc suma de 5000 de lei, diferentiate in functie de punctajul fiecarui gamer.
JocoNut devine deci noul punct de atractie al site-ului www.jocoloco.ro. Competitia a inceput pe data de 06 decembrie 2008 si se va incheia pe data de 16 ianuarie 2009, moment in care JocoNut va fi inlocuit de un alt joc, pastrandu-se insa aceiasi formula a premiilor in bani.

Un alt aspect relevant este faptul ca site-ul www.jocoloco.ro, lansat in urma cu aproximativ o luna si-a depasit targetul de audienta de 75000 de utilizatori unici, iar numarul subscriberilor a ajuns la peste 6000 de persoane.
Publisherul mizeaza pe vanzarea de spatiu publicitar in interiorul jocurilor, www.jocoloco.ro fiind primul site din Romania care aduce advertgaming-ul de masa. In momentul de fata, Web Cocktail se afla in negocieri cu mai multe companii interesate de aceasta forma de promovare, colaborarile urmand sa se materializeze in primul trimestru al anului 2009.

Despre Web Cocktail

Webcocktail este cel mai tanar publisher online cu peste 50 de domenii achizitionate ce urmeaza a fi dezvoltate. In prezent, portofoliu WebCocktail detine site-uri precum: www.jocoloco.ro, www.officegames.ro, www.travelblogs.ro si www.jocolino.ro (incepand din Noiembrie 2008). MediaPro Interactiv este dizivia online a grupului MediaPro care acÅĢioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. MPI Games este divizia de jocuri a MediaPro Interactiv care a contribuit alaturi de Web Cocktail la realizarea JocoNut. Site-urile lansate de MediaPro Interactiv sunt: www.apropo.ro www.go4it.to, www.promotor.ro, www.descopera.ro, www.showbiz.ro si www.profesiionline.ro.

Malina Iordache
Marketing Executive
0722.682022
malina@webcocktail.ro