MagazinulDeCase.ro si Banca Transilvania reinventeaza casele ieftine

BUCURESTI - 15 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

MagazinulDeCase.ro, primul sistem de tranzactii imobiliare directe din Romania, ofera de astazi clientilor sai solutii de credite imobiliare si ipotecare in regim preferential, printr-un parteneriat dezvoltat impreuna cu Banca Transilvania.

Dupa economisirea comisionului de intermediere imobiliara, cumparatorii de case pot beneficia si de o reducere a comisionului de acordare a creditului imobiliar. Pentru cumpararea unei proprietati listate in sistemul MagazinulDeCase.ro printr-un credit oferit Banca Transilvania, comisionul de acordare al creditului se reduce cu 0,5% din valoarea totala imprumutata.
Gabriela Nistor, Director Retail Banca Transilvania, considera ca utilizarea Internetului ca un nou canal de distributie vine in intampinarea nevoilor actuale ale consumatorilor: “Solutia de a gasi locuinta visata prin Internet corespunde tot mai mult dezvoltarii actuale a pietei. Iar odata ce ce cumparatorii au gasit ceea ce le place, oferirea imediata, pe acelasi canal, a unor variante de finantare, ii ajuta in luarea rapida a deciziei. Aceasta au fost principalele considerente care au stat la baza colaborarii Bancii Transilvania cu Magazinul de Case. Vad aceasta noua abordare a tranzactionarii unui imobil, precum si de accesare a unei finantari, ca un suport important pentru clientii nostri actuali si potentiali, avand in vedere ca timpul este un “factor de constrangere” din ce in ce mai important in viata de zi cu zi.”
'Cu sprijinul Bancii Transilvania, proprietarul unei locuinte listate pe MagazinulDeCase.ro va oferi de acum inainte si accesul potentialilor cumparatori la o alternativa de finantare avantajoasa pentru respectivul imobil. Am incredere in serviciile financiare oferite de Banca Transilvania si sunt sigur ca vor conduce nu numai la simplificarea procesului de cumparare, ci implicit vor ajuta si proprietarii imobilelor sa poata incheia intr-un timp mai rapid tranzactia', a declarat Matei Malos, General Manager MagazinulDeCASE.ro cu ocazia semnarii parteneriatului.

-----
MagazinulDeCASE.ro este primul serviciu imobiliar din Romania care faciliteaza contactul direct dintre proprietarul unei locuinte si potentialii cumparatori interesati de respectiva locuinta. Astfel o proprietate poate fi vanduta, respectiv cumparata, fara sa mai fie necesara plata unui comision catre intermediari.
De la lansarea din octombrie 2006, prin intermediul MagazinulDeCASE.ro au fost listate peste 1200 de proprietati imobiliare, dintre care s-au vandut peste 650 de imobile cu preturi cuprinse intre 15.000 si 3.500.000 euro. Valoarea totala de piata a imobilelor tranzactionate a depasit 90 de milioane de euro, iar estimarea comisioanelor economisite de clientii MagazinulDeCASE este de aproximativ 5,7 milioane euro.
Servicii asemanatoare cu MagazinulDeCase.ro exista atat in Europa Occidentala cat si in SUA, fiind consacrate la nivel international sub denumirea generica de For Sale By Owner (FSBO).

Despre Web Content Services

Despre MagazinulDeCase

MagazinulDeCase este singurul serviciu din România care prezintă oferta reală de piaţa imobiliară. Pentru fiecare proprietate sunt oferite inclusiv datele de contact ale proprietarului, astfel încât acesta poate fi contactat direct. Toate acestea fac posibil ca intreaga tranzacţie imobiliară să decurgă firesc, fără intermediari. Fără comision şi fără bătaie de cap.

Alexandra Spirescu

Media relations officer
Web Content Services SRL
Blvd Gheorghe Sincai nr 15