CMS-Sistemul necesar oricarei promovarii

Oradea - 29 iunie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

WEB DESIGN MEDIA a promovat si implementat cel mai eficient sistem CMS - Content System Management- pentru toti cei care detin un site sau care sunt in etapa de elaborare.

Sistemul CMS permite actualizarea periodica a site-ului, nu necesita cunostinte de programare, este usor de actualizat atat pentru cei care sunt incepatori in utilizarea unei site cat si pentru cei care in momentul de fata detin un unul si platesc periodic pentru actualizarea sa.
Sistemul CMS - Content System Management - Sistem de administrare a Continutului- poate fi implementat si acelor site-uri deja existente, care nu doresc sa isi modifice designul dar doresc o administrare mai usoara a continutului.
Facilitatile unui asemenea sistem permite: adaugarea nelimitata de pagini si imaginii, adaugarea de formulare on-line, generatoare de formulare on-line, forum, creearea de newslater, felicitarii virtuale, site map, creearea de articole 'cu termen de valabilitate' - adica sa fie vizibil doar 24 h, 48 h, o saptamana, etc .
Promovarea acestui modul de catre WEB DESIGN MEDIA SRL este solutia ideala pentru eliminarea costurilor aparute imediat dupa realizarea unui site gen static (flash, html, etc). In proportie de 99% din clientii nostrii sunt multumiti de alegerea facuta.
Utilizarea acestui sistem permite oricarei persoane cu cunostinte minime de Microsoft Word sa actualizeze site-ul fara a fi nevoie sa aiba cunostinte de programare.
In momentul de fata este implementat si in Europa cu mare succes,in tarii precum Germania, Italia, Ungaria, Olanda adopta cu incredere implementarea sistemul CMS - fiind implementat celor din industria alimentara, magazine on-line, agentii de turism (care isi schimba periodica ofertele), constructii, industrie,auto, etc.

Despre Web Design Media

Detalii privind lucrarii realizate de catre WEB DESIGN MEDIA SRL pot fi vizionate accesand site-ul nostru www.wd-media.com care in curand isi va modifica continutul cat si designul, urmand sa 'imbrace' o cu totul alta imagine.


WEB DESIGN MEDIA SRL
Tel/Fax: 0359-335 732
Tel: 0359-343 686
Mobil:0721-690 751
office@wd-media.com
www.wd-media.com

cornelia@wd-media.com