Svea - studioul de bucatarii - are un nou site

BUCURESTI - 18 martie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Svea are un nou site. Acum esti mai aproape de bucataria visurilor tale

Designerii Svea sunt preocupati in permanenta de tendintele internationale in design si de noile accesorii functionale dezvoltate de producatorii de accesorii. Astfel in fiecare an pentru bucatariile Svea aflate in programul de vanzari dezvoltam corpuri si sisteme de deschidere noi. De asemenea, bucatariile existente se produc in culori noi in functie de tendintele in domeniul amenajarilor interioare.

Anul 2009 aduce si mai multe noutati: cea mai apreciata bucatarie Svea, modelul PINA, va fi lansat in 3 culori noi: alb, mango si samba. Un model de traditie al marcii SVEA, Clivia, se lanseaza complet in culoarea alba sau combinata cu elemente in culoarea nucului.

Despre Web Future Solutions

Compania SVEA a luat fiinta in 1949 in Slovenia. In peste cincizeci de ani de activitate, brand-ul SVEA a devenit cunoscut pentru standardele sale inalte.
Produsele SVEA sunt disponibile in intreaga Europa, Japonia, Canada, Dubai. Svea Slovenia este cunoscuta astazi pentru productia sa de bucatarii de calitate
superioara si o plaja de preturi accesibile, cu un raport corect calitate-pret.. Toate acestea se reflecta pe toate nivelele, in oricare faza a lucrului si cu fiecare individ.
Echipa Svea va sta la dispozitie pentru orice informatii. Ne puteti contacta la office@svea.ro , tel. 0741.246.666
sau va puteti adresa direct reprezentantilor nostri de vanzari din showroomurile noastre.

Mai mute detalii pe www.svea.ro
denisa.preda@svea.ro