5 detalii de care să ții cont atunci când îți cumperi un portofel

BUCURESTI - 10 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Portofelul este unul dintre accesoriile de bază pentru un bărbat, fără de care nu pleacă niciodată de acasă. Acolo are cele mai importante documente, cardurile bancare dar și banii cash, ajutându-l astfel să fie mai organizat.

portofel-barbati

portofel-barbati

De aceea, atunci când cumperi un portofel barbati trebuie să ții cont de mai multe detalii, pentru a face o alegere cât mai potrivită. Iar asta deoarece nu poți opta chiar pentru orice portofel, mai ales dacă ții cont de faptul că îl vei purta cu tine zilnic, timp de mai mulți ani. Prin urmare, calitatea ar trebui să primeze și să faci o alegere care să te reprezinte.

Împreună cu echipa de la PortofelulTau.ro am decis să pregătim un ghid despre achiziționarea portofelelor pentru bărbați. Îți vom prezenta mai multe detalii pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți cumperi un portofel, iar astfel alegerea va fi cu siguranță una inspirată. 

Dimensiuni

În cazul portofelelor, dimensiunile chiar contează! Fiecare are obiceiurile sale în materie de lucruri depozitate în portofel. Dacă unii nu poartă decât strictul necesar, alții preferă să poarte toți banii cash cu ei dar și toate cardurile bancare sau de fidelitate.

Tu știi cel mai bine care este spațiul de care ai nevoie în portofel precum și care sunt preferințele tale în materie de dimensiuni pentru portofele. Iar alegerea trebuie să o faci ca atare.

Material

Probabil că nu ar trebui să discutăm prea mult la acest capitol, deoarece este destul de clar faptul că cel mai bun material pentru portofele este fără dar sau poate pielea naturală. Există multe alte variante mai accesibile ca preț, însă și calitatea este una îndoielnică. 

De aceea, recomandarea noastră este să mergi numaidecât pe varianta achiziționării unui portofel din piele 100% naturală. Nu te lăsa ispitit de prețurile accesibile ale portofelelor din piele ecologică sau ale celor din material textil. Nu te va ține mai mult de un an, așa că va trebui să îl schimbi după scurt timp, ceea ce poate însemna costuri mult mai mari decât ar fi costat inițial un portofel din piele.

Culoare

La fel precum dimensiunile, culoarea are la rândul sau o importanță incontestabilă. Designul portofelului este un detaliu pe care nu îl poți ignora, deoarece nu dorești să te afișezi cu un portofel care are un aspect respingător.

Un portofel atrăgător ar trebui să transmită cât mai multă eleganță și să te reprezinte. Prin urmare, va trebui să alegi culoarea preferată de tine. Majoritatea portofelelor sunt maro sau negre, însă dacă îți dorești cu adevărat o altă nuanță, vei găsi opțiunea dorită de tine fără prea multe bătăi de cap.

Sistem de închidere

Și sistemul de închidere reprezintă un detaliu pe care să îl iei în considerare. Există portofele care se închid cu fermoar, cu capsă metalică sau fără nici un fel de sistem de închidere. La fel ca în cazul designului, tu îți cunoști cel mai bine preferințele și ar trebui să alegi ca atare.

Compartimentare

Iar în final, ultimul detaliu pe care ar trebui să îl ai în vedere este compartimentarea. La fel cum am spus și mai sus, tu știi cel mai bine care sunt lucrurile pe care le porți în portofel, așa că ar trebui să alegi compartimentele ca atare. 

Acestea sunt așadar cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți cumperi un portofel.

Despre Webco Media

PortofelulTau are ca obiect principal de activitate comercializarea de accesorii pentru dame si barbati. PortofelulTau reuseste de mai bine de 2 ani sa surprinda clientii online cu o gama variata si unica de accesorii pentru barbati cat si pentru femei.