Alegerea costumelor de baie perfecte cu doar un click

Craiova - 10 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

A merge la plaja sau la piscina sunt doua dintre activitatile cele mai populare in timpul verii deoarece implica atat miscare, cat si relaxare.

Costume de baie

Costume de baie

Cu toate acestea, fie ca este vorba despre o baie racoritoare in mare sau despre un curs de inot la piscina, accesoriile alese in mod nepotrivit, care nu corespund anumitor criterii se vor dovedi atat inestetice, cat si incomode. Acest lucru poate afecta nu doar sanatatea unei persoane, dar si dispozitia acesteia.

Despre ce este vorba?

Pentru a alege o pereche de inotatoare sau un obiect de sustinere la suprafata apei se poate apela la parerea unor profesionisti, insa atunci cand vine voba despre modele de costume de baie, majoritatea femeilor considera ca stiu sa faca o alegere.

Cu siguranta, aspectul primeaza ca motiv in achizitia unei astfel de piese vestimentare, insa foarte putine persoane cunosc avantajul de a alege ceva care sa corespunda nu doar preferintelor stilistice, ci si tipului de silueta sau masurilor de la talie, bust si sold.

Cei de la plaja.biz vin cu propuneri pentru toate categoriile de femei si ofera multiple variante de costume de baie, in functie de stilul sutienului, al slipului sau in functie chiar de accesoriile si de modelele aplicate. De la costume de baie cu franjuri in zona bustului, cu diverse legaturi in jurul umerilor sau cu aplicatii stralucitoare si pana la modele cu imprimeu sau cu detalii amuzante, intreaga colectie reprezinta alegerea ideala pentru femeile care vor sa arate impecabil si la plaja.

Ce este important in alegerea costumului de baie potrivit?

Intocmai pentru ca un astfel de magazin online vine cu atat de multe oferte, alegerea costumului de baie potrivit poate sa para dificila. Cu toate acestea, designerii recomanda stiluri care sa puna in evidenta personalitatea fiecarei purtatoare, dar si atuurile fizice ale acesteia. De asemenea, atentia trebuie orientata si catre elemente de detaliu, ce se vor dovedi relevante pentru confortul in apa.

Astfel, de la material si pana la tipul de cusaturi, totul este important. Textura trebuie sa fie elastica si sa sculpteze silueta. Un exemplu concret este materialul cunoscut ca si neopren, folosit adesea in confectii pentru ca evidentiaza armonios linia corpului. Ceea ce obtii este o aparitie de senzatie. Deoarece face parte din categoria textilelor, ce se muleaza pe corp, acest lucru sporeste confortul miscarilor in apa.

Chiar daca este vorba despre un costum de baie sport sau despre unul stilizat pentru petrecerile la piscina, este indicat ca modelul ales sa puna in valoare plusurile si sa ascunda minusurile. Pe unele femei le avantajeaza mai mult un slip decupat, decat unul cu o acoperire mai mare. Daca este vorba despre o silueta slaba, stilistii indica alegerea unui costum ce ofera volum prin detalii elaborate, precum modelele cu franjuri. Pentru doamnele si domnisoarele cu solduri si cu talie proeminente, este recomandat ca acest aspect sa fie mascat prin modelele petrecute si colorate.

Prin urmare, cei de la plaja.biz vin cu propuneri pentru toate tipurile de silueta si avantajeaza fiecare femeie care isi doreste sa gaseasca costumul de baie ideal. In functie de propriile criterii, de calitatea materialului si de accesoriile si detaliile aplicate, de cusaturi sau de croiala, totul este accesibil la doar un click distanta.