Beneficiile recunoscute ale zeolitului in tratarea diverselor tipuri de boli

BUCURESTI - 16 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Organismul uman se resimte in prezenta factorilor toxici din mediul extern.

Cumpara Detoxamin

Cumpara Detoxamin

Abundenta metalelor grele, a fumului si a poluarii in atmosfera, dar si predominanta hormonilor sintetici si a pesticidelor sau a ingredientelor nocive din alimente determina un nivel ridicat de toxine in corpul nostru.

Sistemul nostru imunitar este principala tinta a acestor factori, insa efectele se recunosc si prin pierderea in greutate sau prin caderea parului, prin probleme digestive, alergii, dureri de cap, dereglari hormonale sau chiar prin aparitia unor boli grave, precum cancerul.

Pentru a preveni toate acestea, medicina moderna a descoperit un mineral ce aduce beneficii considerabile organismului uman. Zeolitul este o formatiune de cristale cu o structura ce contine A104 si Si04. Acesta deriva din alterarea rocilor vulcanice in contactul cu apa de mare si isi are denumirea dintr-un cuvant grecesc, care inseamna "piatra ce fierbe".

S-au efectuat numeroase studii si cercetari pe acest tip de mineral si s-a concluzionat ca detine foarte multe proprietati avantajoase pentru corpul uman. Zeolitul este foarte eficient in absorbtia de glucoza, ceea ce ajuta la ameliorarea diabetului. Functia sa principala de antioxidant si de imbunatatire a absortiei de nutrienti, il recomanda ca ingredient principal in diverse medicamente alternative. Un astfel de exemplu este linia de produse Panactive.

Zeolitul are in formula sa chimica un mecanism de functionare asemenea unei celule. Moleculele sale capteaza o varietate de ioni si de compusi nocivi existenti in organism, inclusiv potentiale formatiuni canceroase.

Aceasta linie de produse naturiste ofera o solutie eficienta atat pentru detoxifierea completa a organismului, cat si pentru tratarea sau preventia unor boli precum diabetul sau cancerul. Avand la baza compozitiei zeolit , aceste tratamente previn numeroase dereglari la nivelul sistemului imunitar si a celorlate parti componente.

Specialistii recomanda o administrare regulata, astfel incat rezultatele sa se vada in mod progresiv. Pentru a completa acest tratament, este indicat sa se administreze pe langa Panactive, un supliment natural complementar. Astfel, cei care cumpara Detoxamin, pot beneficia din plin de avantajele unui tratament complet, cu rezultate garantate.

Desi exista numerosi compusi naturali ce previn si ajuta la combaterea anumitor boli, studiile din ultimii ani atribuie un merit aparte acestui mineral. Zeolitul functioneaza nu doar ca un banal antioxidant, ci este si un important agent terapeutic in lupta cu cancerul. De asemenea, activitatea sa antivirala face din acest mineral una dintre cele mai apreciate resurse naturale in ameliorarea starii intregului organism si in imbunatatirea vizbila a functiilor acestuia.

Moleculele sale au capacitatea sa absoarba particulele virale, ceea ce defineste functia multipla pe care o indeplineste structura chimica a zeolitului. Folosindu-se din plin de toate aceste proprietati, medicii au dezvoltat cele doua tratamente, Detoxamin si Panactive, astfel incat sa ofere o solutie accesibila si eficienta pentru cei care au probleme cu sistemul imunitar sau care au diverse dereglari la nivelul intregului organism.

In concluzie, cele doua suplimente naturiste pe baza de zeolit reusesc sa aduca un aport considerabil in buna functionare a corpului nostru. Ajuta nu doar la echilibrarea nivelului de PH sau la indepartarea toxinelor si a metalelor grele, insa reduc si incidenta anumitor afectiuni digestive sau actioneaza ca un agent anti-viral.