Calitatea germana a devenit o alternativa in procurarea pieselor de motor

Targu Mures - 2 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Numarul de masini prezente pe carosabil in fiecare zi a crescut vertiginos de la an la an. Astfel, un autovehicul reprezinta un avantaj major pentru majoritatea romanilor, pentru care achizitia unei masini a devenit primordiala.

Piese motor Cummins

Piese motor Cummins

Piata auto de la noi este intr-o continua dezvoltare, iar statisticile demonstreaza ca aceasta este plina de oferte de masini, in topul cautarilor fiind achizitiile la mana a doua.

Indiferent de situatia din documente si de pe carosabil, fiecare propietar al unui automobil este responsabil de conditia propriei masini, iar avantajele vin odata cu foarte multe necesitati de intretinere. La fel se intampla si in cazul celor care detin un parc de utilaje sau care poseda un utilaj personal, pe care il folosesc intr-un anumit domeniu, in special in constructii. Insa, in acest caz, intretinerea devine si mai dificila, deoarece daca in mod normal pentru un autovehicul de transport gasesti piese si service-uri foarte accesibile, pentru utilajele de constructii, inlocuirea unei piese devine anevoioasa si complicata.

De ce?

Pentru ca pe langa faptul ca un proprietar de utilaje trebuie sa gaseasca un service specializat pe acest segment, piesele sunt dificil de procurat, iar asta necesita foarte mult timp. Toata aceasta perioada poate opri lucrarile si astfel, poate sa insemne pierderi financiare substantiale.

Care este solutia?

Un service din Targu Mures s-a orientat rapid catre acest camp de servicii din Romania si a venit cu oportunitatea de a gestiona astfel de prioritati, prezentand in gama lor de produse piese de motoare pentru utilaje si pentru mai multe tipuri de motoare. Astfel, echipa de la GAMRO propune o alternativa locala cu origini germane, care ofera sprijin si consiliere in vederea distribuiri celor mai calitative piese pentru utilaje, la preturi avantajoase, in baza unor produse profesionale fabricate la standarde inalte.

Prin urmare, un astfel de service poate oferi de la piese motor Cummins pana la echipamente electrice sau chiar reparatii. Beneficiile pe care le asigura sunt nu doar asistenta unui personal calificat si cu o vechime mare in acest domeniu de activitate, dar si piese originale si de calitate la un pret avantajos, intr-un timp util.

Cu un portofoliu ce cuprinde peste 100 de branduri, eficienta unei astfel de firme se datoreaza implicarii active in zona pietii de piese auto si a utilajelor pentru constructii. Imbinand cele doua categorii, service-ul ofera o gama completa de servicii si de piese de schimb, facilitand accesul la produse de nisa intr-un timp rapid si la o calitate germana sau europeana optima.

Solutia consta intr-o oferta competitiva pentru acest segment de piata, ce propune o categorie larga de piese de schimb, de la alternator, galerie de evacuare si cuzineti biela, pana la supapa de evacuare sau turbosuflanta. Acoperirea unei intregi game de piese pentru schimb, dar si interventia unor specialisti in reparatii de motoare, ridica autoritatea celor de la GAMRO la un nivel superior de siguranta a serviciilor.

Avand un numar de peste 500 de furnizori, acest service preintampina nevoia fiecarui proprietar de utilaje, indiferent de originea sau de statutul pieselor componente ale acestora. Reprezinta alternativa cea mai rapida si calitativa in simplificarea procesului de schimbare a pieselor de motor sau de reparare a acestuia.