Daigoro.ro vinde haine second hand la cele mai competitive preturi

Buzau - 17 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Refolosirea hainelor nu reprezinta o noutate pentru publicul din Romania. Fie ca este vorba despre oameni cu o situatie financiara optima, fie ca se aduce in discutie segmentul mai putin predispus sa investeasca resurse importante in cumpararea hainelor, magazinele second hand reprezinta puncte importante de sprijin pentru oamenii care vor sa isi actualizeze garderoba cu imbracaminte de calitate la preturi rezonabile.

haine second hand

Acesta este conceptul care a stat la baza magazinului online Daigoro, un importator care isi aduce piesele vestimentare din tari importante ale Europei Vestice – Olanda & Germania, dar si din tarile nordice: Danemarca si Suedia. Marfurile magazinului trec printr-un amplu proces de sortare, prelucrare, dezinfectare si ambalare, astfel incat clientul final sa intre in posesia unui certificat care il asigura de calitatea hainelor primite.

Desi este vorba despre haine second hand, unele dintre articolele vestimentare si de incaltaminte pe care magazinul Daigoro le comercializeaza nu au fost niciodata purtate de catre primii proprietari, din motive estetice sau de organizare personala. Din aceasta cauza, putem afirma cu incredere faptul ca toate hainele apartin segmentului I si II de calitate, ele purtand semnatura unor designeri si producatori renumiti pe plan mondial.

Ca orice alt magazin si depozit sh, Daigoro detine propriul sau regulament, cumulat intr-o pagina a website-ului intitulata “Termeni & Conditii”. Aici sunt expuse regulile de achizitie adresate tuturor persoanelor care doresc sa intre in posesia hainelor la mana a doua. In primul rand, comanda trebuie sa cumuleze cel putin cincisprezece articole dintr-o lista predefinita, regula care se aplica in mod obligatoriu, indiferent de sezonul caruia apartin piesele respective.

Din fiecare astfel de categorie vestimentara: pulovere, paltoane, geci, tricouri cu maneca scurta, pantaloni si asa mai departe, stocul achizitionat trebuie sa ajunga la un procent de 10 %. Din aceasta cauza, magazinul nu se ocupa de comercializarea individuala a produselor si, implicit, colaborarile se realizeaza doar cu persoanele juridice, nu cu persoanele fizice.

Comada se plaseaza utilizand o adresa de e- mail, insa este obligatoriu ca ea sa fie confirmata la telefon, astfel incat ambele parti sa aiba certitudinea responsabilitatii si a seriozitatii interlocutorului. Presupunad ca acest pas a fost indeplinit, urmatoarea etapa ar fi cea in care solicitantul plateste comanda validata telefonic. Dupa ce se indeplineste si acest pas, in functie de valoarea comenzii se va stabili si pretul transportului pana la destinatie.

Ca o alta regula interna, magazinul second hand Daigoro, care detine depozitul in orasul Buzau, ofera transport gratuit doar solicitantilor ale caror comenzi depasesc 10000 de lei. Singura conditie este ca destinatia sa fie una singulara. Tot din punctul de vedere al transportului, acesta se va efectua intr-un interval de 72 de ore de la plasarea comenzii, excluzandu-se zilele din weekend.

Plaforma magazinului online Daigoro este una responsive, ceea ce inseamna ca fiecare utilizator are posibilitatea de a-si completa cosul de cumparaturi de pe orice dispozitiv, fie el desktop, tableta, smartphone sau laptop. Preturile articolelor de imbracaminte si incaltaminte second hand adaugate in cos contin TVA, singurul cost adiacent fiind acela al transportului pana la destinatia de livrare. Categoriile de produse sunt vaste, magazinul ocupandu-se de vanzarea articolelor de imbracaminte, de comercializarea produselor pentru casa si a accesoriilor de uz personal.

Mai mult detalii puteti identifica pe website-ul magazinului Daigoro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webdesk-agency/daigoro-ro-vinde-haine-second-hand-la-cele-mai-competitive-preturi