Îngrijirea laptopului: 5 metode pentru protecția device-ului portabil oferite de specialiști

BUCURESTI - 30 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Este nevoie de mai mult decât să fiți atenți și să călătoriți cu o husă de laptop pentru a vă păstra device-ul în cea mai bună formă.

Power Laptop Service București

Power Laptop Service București

Întreținerea lunară asigură funcționarea fără probleme a laptopului și, cel mai important, păstrează datele dvs. personale protejate. Cu cât vă interesează mai mult laptopul, cu atât mai mult va dura, ceea ce nu numai că vă economisește bani, ci vă asigură că veți rămâne mai productiv, cu mai puțini timpi de nefuncționare datorită problemelor calculatorului.

Curățați unitatea hard disk

Pe parcursul unei luni, este ușor liberii profesioniști să acumuleze o mulțime de fișiere inutile pe hard disk-ul laptopului. Trece o dată pe lună prin hard disk și examinează fișierele de acolo. Pe măsură ce priviți aceste fișiere, determinați care ar trebui salvate în altă parte pentru referințe viitoare și care pot fi aruncate direct în recycle bin. Aceasta este, de asemenea, o ocazie excelentă de a crea copii de siguranță ale fișierelor importante pe o unitate externă (pentru mai multe detalii, consultați pasul 4). În plus, dacă descărcați programe în mod regulat pentru a încerca lucruri noi sau pentru a avea acces la noi programe pentru proiecte, dezinstalați-le corect când nu mai sunt necesare. Un hard disk mai curat este un hard drive care rulează mai ușor, spun specialiștii Power Laptop Service din București.

Formatați hard diskul

Formatarea laptopului este un proces care rearanjează datele, astfel încât să fie mai ușor de citit, permițând calculatorului să funcționeze mai eficient. Nu este surprinzător că este o altă sarcină de întreținere care vă asigură că laptopul dvs. va funcționa cât mai eficient posibil. Nu este nevoie să faceți acest lucru mai mult de o dată pe lună pentru ca programele dvs. să ruleze mai rapid și să utilizeze mai bine spațiul de pe hard disk.

Păstrați laptopul curat

De data aceasta vorbim despre menținerea laptopului curat din punct de vedere fizic. Curățarea laptopului vă ajută să preveniți supraîncălzirea și murdarirea interiorul ventilatoarelor laptop și a porturilor expuse.

Curățarea ecranului înseamnă, de asemenea, că veți vedea întotdeauna datele în mod clar, iar acest lucru va fi mult mai ușor pentru ochi. Păstrarea laptopului fără praf și murdărie va ajuta laptop-ul dvs. împiedicând ca murdăria să intre în laptop. În cazul în care praful intră în interiorul său, îl puteți scoate cu o cutie de aer comprimat. Pentru mai multe sfaturi despre cum să vă curățați și întrețineți laptopului, verificați sugestiile oferite de www.powerlaptopservice.ro.

Full Back-Up

Back-up-urile complete ar trebui să se efectueze lunar. Există o varietate de opțiuni software și hardware disponibile pentru a le pune în practică. Ar trebui să alegeți metoda care este cea mai ușoară și care poate fi făcută fără agitație. Poate necesita încercarea unor metode diferite înainte de a găsi cel mai bun sistem de backup pentru nevoile dvs. Pentru mai multe sfaturi despre efectuarea unui backup lunar, consultați ghidurile cuprinzătoare de pe www.powerlaptopservice.ro pentru a vă face o idee.

Actualizări software

Pe măsură ce actualizați anti-virusul, ar trebui să vă actualizați și toate celelalte programe software. Pentru multe programe, actualizările abordează probleme de securitate care vă ajută să păstrați laptopul protejat. Puteți efectua actualizări în momentul în care acestea devin disponibile, dar pentru a evita întreruperea și pentru a folosi timpul mai eficient, vă sugerăm să dedicați o dată pe lună timp suficient instalării tuturor actualizărilor noi.