Tehnologia Apple si sensibilitatea gadget-urilor pe care toata lumea le indrageste

BUCURESTI - 12 februarie 2018

Comunicat tip General in Tehnologie

Accidentele sunt greu de evitat si cu siguranta fiecare persoana posesoare de smartphone si-a scapat cel putin o data dispozitivul pe jos sau i-a lovit din greseala ecranul. Rezultatul in foarte multe cazuri a fost nu tocmai incurajator, ba chiar costisitor.

Intretinere device Apple

Intretinere device Apple

Cum poti evita accidentarea sistemului de afisare?

Probabil ca aproape toata lumea si-a dotat ecranul smartphone-ului cu protectie din sticla sau din plastic. Cu toate acestea, putini stiu care este principala diferenta dintre cele doua accesorii si de ce una a devenit mai populara decat cealalta.

Principala necesitate ce motiveaza alegerea unei folii de protectie pentru ecranul telefonului este nu doar dorinta de a-l proteja in fata unor eventuale accidente si deteriorari, dar si teama unor costuri uriase, in cazul in care suprafata acestuia se sparge. Iar, cand vorbim despre un iPhone, lucrurile se complica. Spunem asta, deoarece unele servicii de reparatii telefoane isi asuma preturi foarte ridicate. Apple este printre brandurile de top, ceea ce inseamna ca orice deteriorare se plateste scump.

In cazul in care ecranul s-a spart, cel mai indicat este ca fiecare proprietar de iPhone sa recurga la un serviciu profesionist de inlocuire sticla iPhone. Deoarece reprezinta o investitie majora, vrei cu siguranta sa faci din mentinerea lui o prioritate.

Mai mult, chiar am discutat cu cativa specialisti si am incercat sa aflam sugestiile lor pentru o preventie sigura. Ca sa preintampini astfel de situatii, este nevoie sa iti protejezi ecranul telefonului cu o folie de protectie de inalta calitate. Acestia pun accentul pe importanta materialului si mizeaza intotdeauna pe sticla.

Ce este folia de sticla?

Cel mai important factor care diferentiaza foliile de sticla de cele din plastic este rezistenta pe care o ofera. Specialistii care se ocupa de obicei cu inlocuire sticla iPhone confirma faptul ca acest tip de protectie este imun in contact cu ecranul principal al unui telefon si cu temperatura pe care acesta o degaja, cand este folosit pentru o anumita perioada de timp.

Datorita acestui aspect, protectia din sticla se zgarie mai greu si este mai groasa decat clasica folie din plastic. Aceasta din urma se deterioreaza foarte usor, incadrandu-se de obicei in aproximativ aceleasi costuri.

Cum se instaleaza?

Metoda necesara pe care o recomanda cei care se ocupa in acelasi timp cu repararea telefoanelor si cu diverse metode de inlocuire sticla iPhone vorbesc despre un procedeu putin mai sofisticat decat in mod normal, deoarece necesita materiale de calitate si foarte multa atentie, astfel incat rezultatul sa fie optim. Categoria sticlei si adezivul dicteaza intreg procedeul. In concluzie, indiferent de situatie, trebuie sa stii sa identifici exact ce tip de servicii corespunde cu asteptarile tale si de ce merita sa aloci o parte din economiile tale unei protectii din sticla

Avantaje:

Majoritatea telefoanelor pot fi dotate in ziua de azi cu tipuri de folie sticla rezistenta la deteriorari, fiind disponibile in mai multe variante. In comparatie cu un produs din plastic, cei de la service-ul de inlocuire sticla iPhone garanteaza pentru un rezultat mai fin la atingere si aproape identic cu ecranul propriu-zis al telefonului. De asemenea, in prezent s-au dezvoltat numeroase tehnologii care permit proiectia cat mai clara a imaginii si a luminii prin filtrul de sticla.

Accidentele sunt greu de evitat si cu siguranta fiecare persoana posesoare de smartphone si-a scapat cel putin o data dispozitivul pe jos sau i-a lovit din greseala ecranul. Rezultatul in foarte multe cazuri a fost nu tocmai incurajator, ba chiar costisitor.

Taguri: probleme iphone