eName.ro a lansat noi oferte de servicii de gazduire web pentru reselleri

BUCURESTI - 3 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Noutatea o constituie spatiul de stocare marit, 2GB pentru primul pachet,
pana la 30GB, la preturi incepand cu $30/luna.

eName.ro a lansat noi oferte de servicii de gazduire web pentru reselleri

Pachetele de gazduire web pentru reselleri reprezinta solutia perfecta pentru cei ce doresc sa inceapa propria afacere in acest domeniu dar si pentru cei care detin mai multe site-uri web pe care doresc sa le administreze dintr-o singura interfata.

Conturile clientilor se administreaza prin WHM (Web Host Manager). Toti clientii gazduiti vor beneficia de cPanel® pentru administrarea propriului site si a adreselor de e-mail. cPanel/WHM, ajuns la versiunea 10, reprezinta cel mai popular panou de control si este folosit de majoritatea firmele de
hosting din lume.

Resellerii beneficiaza in plus de preturi reduse pentru rezervarea domeniilor .ro, .com, .net, .org precum si a certificatelor SSL. De asemenea, pachetul de servicii include doua adrese de IP si nameservere personalizate.

Platformele hardware folosite, echipate cu procesoare de ultima generatie, sunt colocate in datacenter-ul GTS Telecom din Bucuresti, fapt ce asigura o viteza superioara de conectare la internet.

Despre Webdev SRL

eName.ro, site operat de Webdev SRL, ofera de peste 3 ani servicii profesionale de gazduire site-uri Web si aplicatii Internet dinamice. Se acorda o atentie sporita confidentialitatii site-urilor gazduite.


Daniel Toma - Webdev SRL, Bucuresti
Tel. +4 021-250.21.63
fax +4 021-250.24.66
sales@ename.ro