Adrenco.ro – Magazinul de finisaje si constructii pe care il cautai!

BUCURESTI - 17 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Adrenco .ro este un magazin online care se ocupa cu comercializarea de produse si servicii din categoria finisaje in constructii lanseaza o aplicatie prin care poti calcula costurile renovarii unei camere!

Adrenco.ro – Magazinul de finisaje si constructii pe care il cautai!

Adrenco.ro este un  magazin online care se ocupa cu comercializarea de produse si servicii din categoria finisaje in constructii – tencuiala decorativa , vopsea lavabila , finisaje decorative, lacuri, gleturi, adezivi, sape si mortare. De curand, am  lansat o aplicatie inedita prin care iti poti calcula bugetul pentru renovarea unei camere si/sau a unui termosistem. Calculatorul de Costuri este singura aplicatie de acest tip din Romania, este simplu de folosit si extrem de utila persoanelor ocupate care cauta cele mai bune produse la un pret avantajos.

Pe langa Calculatorul de Costuri, tot Adrenco.ro pune la dispozitia clientilor si serviciul de consultanta gratuita, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companiile care cauta un furnizor de incredere. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul www.adrenco.ro, sa lasi un mesaj, iar echipa noastra iti va raspunde in cel mai scurt timp. Printre celelalte servicii puse la dispozitie, la cerere, de catre Adrenco se numara: servicii de amenajari interioare si exterioare, punerea in opera a tencuielii decorative de exterior, aplicarea de vopsea lavabila sau chiar realizarea termoizolatiei locuintei. Colaboram cu cei mai buni profesionisti in domeniu care te pot asista si ajuta cu solutii si servicii in tot ceea ce inseamna amenajarea casei tale!

Adrenco.ro s-a nascut din dorinta de a oferi cele mai potrivite materiale si solutii de amenajari interioare si exterioare tuturor celor care vor sa aiba o casa care sa-i reprezinte si in care sa se simta confortabil. Suntem o echipa tanara si ne-am propus sa dezvoltam continuu serviciile si solutiile online si offline pentru ca, in final, clientii nostri sa aiba numai avantaje.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webmediamarketing/adrenco-ro-magazinul-de-finisaje-si-constructii-pe-care-il-cautai