Our Story: Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci...rezultatul se vede !

BUCURESTI - 27 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci, cand lucrezi sau te gandesti zi si noapte la un singur lucru, cand vorbesti cu insufletire, dar stii sa si asculti... rezultatul se vede. Si este apreciat. Am aflat de la prietenii nostri ca sapunurile noastre sunt consistente, hidratante si deosebit de cremoase. Recunoastem, am fost mandri!

SoapMill

La inceputul lui 2009 am descoperit cu stupoare ca exista chimicale extrem de periculoase si extrem de nocive in produsele pentru bebelusi. In iulie am deschis blog-ul si am inceput sa vorbim despre sapunuri naturale, avand deja in minte ideea ca vom produce sapunuri fara chimicale.

Mesajele si reactiile pozitive ale familiei, prietenilor si oamenilor necunoscuti la acea data, ne-au indemnat si ne-au motivat sa mergem mai departe cu acea idee, inovativa la momentul respectiv. Astfel, pe 15 septembrie 2009 am lansat oficial marca si site-ul Soapmill, devenind primii producatori romani de sapun cu adevarat natural.

Momentele de inceput au fost uluitoare! Odata cu primele comenzi si expedieri am inteles importanta realizarii noastre, iar lacrimile de bucurie s-au impletit cu emotiile lansarii. Poate te intrebi si tu de ce am ales un nume in engleza, in conditiile in care punem un pret foarte mare pe faptul ca suntem producatori romani. Explicatia este simpla, iti va placea si tie, asa cum ne-a placut si noua!

In Anglia secolului 18, morile de sapun erau mici fabricute care pregateau si taiau sapunul. Noi aveam un mic atelier de sapunuri naturale, asa ca aceasta comparatie ni s-a parut ca reflecta cel mai bine ceea ce faceam noi atunci: produceam sapun natural dupa metode vechi, dar cu ingrediente strict vegetale.

Pentru ca am plecat la drum cu ideea sa producem numai sapunuri vegan, fara niciun adaos strain naturii. Zero chimicale in adevaratul sens al cuvantului.

Am ales numai uleiuri si unturi pretioase, cu proprietati de hidratare si ingrijire deosebite, creand o linie de sapunuri solide cu adevarat naturale.

Si deosebite. Iar numele Soapmill este excelent, mai ales acum, cand produsele noastre pleaca si catre export. Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci, cand lucrezi sau te gandesti zi si noapte la un singur lucru, cand vorbesti cu insufletire, dar stii sa si asculti... rezultatul se vede. Si este apreciat.

Am aflat de la prietenii nostri ca sapunurile noastre sunt consistente, hidratante si deosebit de cremoase. Recunoastem, am fost mandri! Impulsionati si incurajati, am trecut in anul 2010 cu planuri mari.

Acela a fost anul in care am crescut rapid, lansand in ianuarie produsele lichide 3 in 1, uleiurile pentru corp si masaj, produsele pentru bebelusi si copii, balsamurile pentru corp si buze, sarea si exfoliantele, in mai cremele naturale si unturile bio, apoi in toamna tonerele corporale si faciale.

Gama noastra s-a imbogatit constant cu noi linii de produse cosmetice 100% naturale, urcand treapta cu treapta scarile ce conduc catre ceea ce suntem astazi. Gandul certificarii organice era ca un zumzet in mintea noastra inca din 2009, dar pregatirile au inceput tot in 2010. Ne-am dorit o certificare bio pentru ca este maximul de recunoastere pentru un producator, iar in Romania nu existau cosmetice bio decat din import. Inspiratia a venit din partea Austria Bio Garantie, singurul institut de certificare din Austria, care ne-a incurajat si ne-a sustinut sa obtinem o certificare unica.

In februarie 2011, ne-am trecut in palmares o recunoastere extrem de importanta: am fost al treilea producator de cosmetice din lume care a obtinut certificarea bio conform singurului standard national din lume, cel austriac, si, totodata, Soapmill a devenit primul producator din S-E Europei care a obtinut aceasta certificare. Soapmill, dupa doar un an si jumatate de la lansare, Soapmill, o mica fabricuta de cosmetice autentic romaneasca, a intrat in cartea de onoare universala.

Suntem, in continuare, singurii producatori romani de cosmetice certificati bio conform acestui standard si ne laudam cu toate fortele de aceasta realizare. Primele doua game certificate bio sunt Cream, creme organice 100% naturale, si Liquid, produse lichide 3 in 1 cu 80% ingrediente bio.

O alta dorinta care nu ne dadea pace era legata de o linie de cosmetice 100% naturale premium, cu ingrediente bio luxuriante si o prezentare pe masura retetelor extraordinare.

Astfel am creat Luxury, prima gama premium de cosmetice cu zero chimicale, in colaborare cu doi oameni incredibili. Este vorba despre Corina si Daniel, un art designer si un artist-fotograf cum rar iti este dat sa intalnesti.

Ei au transpus in imagini si culori sentimentele noastre, dorintele noastre de a realiza inca un lucru spectaculos si original, ajutandu-ne sa lansam produse unice in lume. Frumusetea este ca de-abia am inceput, pentru ca avem planuri mari cu aceasta gama, pe care pana la sfarsitul anului o vom imbogati cu un produs cosmetic realizat exclusiv pentru barbati, cu ingrediente active pretioase si parfum profund masculin. Sa continuam povestea...?

Am mai vrea sa iti spunem si despre produsele noastre pentru casa, doua linii pe care dorim sa le dezvoltam in viitor. In primul rand ar fi vorba despre detergentii pentru haine si vase, atat in varianta lichida, cat si solida. In al doilea rand, trebuie sa iti povestim despre ceea ce creeaza Corina Icala, un art designer tanar, dar extrem de talentat, pentru ca si ea este unica... la fel ca noi.

Accesorii din ceramica alba, pictate minutios, ce pot infrumuseta un camin modern, o toaleta cu design minimalist sau un birou confortabil.

Despre WEBSEM PUBLICITY

WebSem este o firma de Web Design si Promovare Google. Va oferim un concept inteligent de vanzari pe internet folosind tehnologia web de ultima ora si strategii de PROMOVARE ONLINE.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/websem-publicity/our-story-cand-pui-suflet-si-pasiune-in-ceea-ce-faci-rezultatul-se-vede