Vitamina C - Administrare

BUCURESTI - 11 aprilie 2018

Comunicat tip General in Sanatate, Social, Farmaceutic

Alimentatia saraca in nutrienti si stilul de viata modern nasc necesitatea de a consuma suplimente alimentare. Una dintre cele mai comune vitamine pe care ni le procuram si prin intermediul suplimentelor, atat pentru intarirea sistemului imunitar, cat si pentru o piele frumoasa si o dantura sanatoasa, este VITAMINA C

Vitamina C – administrare si explicatii


Vitamina C este solubila in apa, ceea ce inseamna ca nu este depozitata in corp, iar o supradoza este putin probabila intrucat organismul uman elimina excesul prin urina. Fiind solubila, se descompune pana in momentul in care ajunge in partea inferioara a tractului digestiv.

Spre deosebire de vitamina C, vitaminele A, D, E sau K sunt solubile in grasimi, iar digestia lor dureaza mai mult, pastrandu-se in stomac un timp mai indelungat. De aceea, aceste vitamine trebuie administrare impreuna cu o gustare cu continut de grasimi.

Cantitatea de vitamina  pe care o administrezi organismului prin suplimente sau alimente functionale, determina momentul optim de consum.

O doza mare (mai mult de 500mg) consumata inainte de masa poate provoca indigestie, crampe sau greata.

De aceea, recomandata administrarea in timpul mesei, fara insa a face exces alimentar.

Bei apa cu lamaie? 5 motive sa incepi astazi!

Super Orange

Daca simti nevoia suplimentarii cantitatii zilnice de vitamina C, dar nu iti doresti sa iei capsule ori pastile efervescente, poti opta pentru SUPER ORANGE – primul aliment functional dedicat in intregime sustinerii sistemului imunitar.

Acesta nu contine adaos de zahar, gluten, alergeni sau organisme modificate genetic, si este imbogatit cu un mix din 3 specii de Echinacea si Zinc.

Se prepara usor: amesteci continutul unui plic in 150- 200ml de apa. Consuma-l dimineata, in timpul micului dejun, si furnizezi organismului tau cantitatea de vitamina C egala cu cea a 12 portocale!

Ce mod sanatos de a incepe ziua!

 

Citeste si: Cum asiguri necesarul de vitamine

Despre WEBSEM PUBLICITY

WebSem este o firma de Web Design si Promovare Google. Va oferim un concept inteligent de vanzari pe internet folosind tehnologia web de ultima ora si strategii de PROMOVARE ONLINE.