GLOBAL LEARNING SYSTEM - UN NOU INSTRUMENT DE TRAINING ONLINE DISPONIBIL IN ROMANIA

BUCURESTI - 17 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti - Incepand de astazi, pe piata din Romania este disponibil un nou instrument de pregatire online– Global Learning System. Lansata de WSI cu ocazia targului de training business-edu, aplicatia este destinata atat furnizorilor de cursuri cat si departamentelor de training sau resurse umane din diverse companii.

Global Learning System (GLS) nu se limiteaza la a fi un instrument de transmitere a informatiei online. GLS este o solutie completa pentru organizarea si monitorizarea activitatii de training in mediul electronic. Astfel, sistemul permite realizarea a tuturor pasilor, de la inscriere la curs si plata taxei online pana la testare si primirea diplomei de absolvire.

Interactivitatea cursurilor este asigurata de functii incluse in sistem, cum ar fi cea de testare online sau cea care permite discutiile intre cursanti sau intre acestia si profesori.

Interfata prietenoasa si meniul adaptat integral in limba romana permit utilizarea si administrarea cu usurinta a sistemului chiar si de catre persoane care nu au pregatire in domeniul informaticii sau al Internetului.

In plus, pentru organizatorii de cursuri, GLS ofera un sistem simplu de administrare a programelor de pregatire si de monitorizare a curasantilor si a trainerilor. Sistemul ofera rapoarte detaliate privind timpul pe care trainerii si cursantii il petrec conectati si permite urmarirea progreselor fiecarui participant in parte.

“Functiile incluse in acest sistem precum si meniul integral tradus in limba romana, fac din GLS un instrument puternic si totodata simplu de utilizat pentru companiile din Romania, fie ca doresc sa isi pregateasca personalul propriu sau ofera servicii de training.” a afirmat dl. Cristian Rizescu, Project Manager, WSI.

Prin lansarea GLS pe piata romaneasca, WSI ofera furnizorilor din domeniul trainingului un instrument prin care isi pot extinde acoperirea geografica si pot atrage cursanti carora programul nu le permite sa urmeze un program clasic de pregatire.
Demo GLS disponibil la adresa: http://www.wsipronet.ro/demo

Despre WebSens Internet

Depre Websens
Compania Websens, furnizor de consultanta si servicii in domeniul Internetului, este orientata in egala masura catre satisfacerea cerintelor tehnice ale proiectelor clientilor sai si catre oferirea unor solutii care sa sprijine atingerea obiectivelor de afaceri ale acestora. Consultantii Websens sunt specializati in solutii care asigura extinderea afacerilor in mediul virtual.
Firma Websens este reprezentant unic in Romania al WSI - liderul mondial al pietei de Consultanta si Educatie in domeniul Internetului.

Despre WSI
WSI, companie multinationala cu sediul central in Toronto-Canada, ofera solutii si strategii specializate de afaceri in mediu virtual pentru intreprinderi mici si mijlocii. Peste 1000 de consutanti WSI recunoscuti international evalueaza nevoile si oportunitatile de afaceri ale clientilor utilizand un cadru organizat de furnizare a solutiilor - Internet Lifecycle System
Persoana de contact:
Cristian Rizescu, Coordonator de Proiect
Tel./fax: 021.233.01.40
cristian-rizescu@wsipronet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/websens-internet/global-learning-system-un-nou-instrument-de-training-online-disponibil-in-romania