Webspot Media ofera o mana de ajutor agentiilor de turism.

BUCURESTI - 22 septembrie 2005

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

8925-index.jpg

Webspot media a lansat de curand un proiect pentru agentiile de turism. Proiectul se numeste Tourism Solutions Plus, se refera la o aplicatie web-software ce reprezinta o solutie integrata intre pagina de web si interfata de administrare a unui site de turism si are drept scop eficientizarea prezentarii ofertelor agentiilor de turism.

Webspot Media ofera o mana de ajutor agentiilor de turism.

Aceasta aplicatie permite mentinerea la zi a ofertelor de pe site-ul agentiei de turism, prin simpla introducere a ofertelor in interfata de administrare, putandu-se efectua modificari/ stergeri/ adaugari.

Noutatea aplicatiei Tourism Solutions Plus consta in faptul ca agentia dumneavoastra de turism nu mai este nevoita sa apeleze la ajutorul unui specialist pentru actualizarea informatiilor, ci la un angajat din interiorul structurilor sale care stie ce informatie trebuie sa apara in pagina de internet. In acest fel se reduce timpul alocat transmiterii informatiilor catre un specialist din exteriorul agentiei, care se ocupa de mentenanta site-ului, se reduc costurile alocate pentru plata lunara a acestuia si creste nivelul de informare al clientilor despre ofertele firmelor si, implicit, creste nivelul de competitivitate al agentiei in cadrul pietii.

Aplicatia este usor de utilizat, este accesibila ca pret si reprezinta un important element de marketing, pentru ca ajuta agentia dumneavoastra de turism in eficientizarea activitatii, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere economic.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.tourismsolutionsplus.ro.

Despre WEBSPOT Media

Webspot Media - agentie de web. Printre clienti: Comnicoserv, Sunset Hotel, Arlechino Club.
Elena Paslaru
Coordonator Proiect
tel: 0741137891
elena,paslaru@web-spot.ro