Bowling si paintball fara cravata !

BUCURESTI - 17 martie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Palette Advertising si Webvertise transpun pe internet proiectul Fara Cravata. Adresa : www.faracravata.ro

Agentia Palette Advertising, in colaborare cu Webvertise, a lansat anul acesta, in luna martie, site-ul proiectului cu acelasi nume www.faracravata.ro. Este un site care ii informeaza pe cei care s-au saturat de nodul de la gat cum sa se relaxeze intr-un mod original. Membrii diverselor firme din Romania vor afla cum pot participa la competitii de bowling si paintball. Aici pot gasi informatii despre regulament, inscriere, taxa, premii si alte detalii.

Este singurul website de pe piata care invita companii din diferite domenii sa intre in competitii unde nu dicteaza profitul , ci doar fair play-ul si voia buna.

Agentia Webvertise este realizatoarea paginii de internet a acestor evenimente. Site-ul impresioneaza prin concordanta intre design si imaginea informala a brand-ului, accesarea lui fiind extrem de facila si informatiile bine structurate. Site-ul ii invita pe toti cei care care vor sa iasa din birou , sa isi dea jos cravata si sa porneasca o distractie pe cinste alturi de colegi si de sefi.

Asadar, doriti sa scapati de stresul zilnic? Agentia Palette Advertising si asociatii va invita sa accesati site-ul evenimentelor Fara Cravata si sa va inscrieti cat mai repede la marea confruntare care incepe pe 25 martie. Nu uitati, premiul cel mare este de 1000 de euro.

Evenimentul asteapta ca angajatul si angajatorul sa faca o echipa buna nu numai in munca , ci si in distractie.

Despre Webvertise

Fara Cravata este un proiect pornit in anul 2005 de agentia Palette Advertising
Pentru mai multe informatii contactati:
Luminita Serban
Tel: 410 36 85
Email: luminita.serban@paletteadvertising.ro

luminita.serban@paletteadvertising.ro