O saptamana pana la How to Web 2012

BUCURESTI - 31 octombrie 2012

Comunicat tip General in Tehnologie

Saptamana viitoare, in zilele de 7 si 8 noiembrie, va avea loc editia a treia a How to Web, conferinta internationala dedicata inovatiei si antreprenoriatului in tehnologie.

O saptamana pana la How to Web 2012

How to Web 2012 aduce in fata participantilor peste 40 de speakeri, mai mult de 30 dintre acestia fiind din afara granitelor Romaniei. Vorbitorii vor dezbate teme precum dezvoltarea de produse si afaceri web, noutatile in tehnologie si impactul acestora asupra utilizatorilor si dezvoltatorilor, tendintele web-ului global si impactul acestora asupra pietelor locale precum si problemele specifice dezvoltarii de produse pentru piata globala de catre companiile din Europa de Est.

Printre cei mai importanti vorbitori de anul acesta se numara Phil Libin – CEO-ul companiei americane Evernote, una dintre cele mai importante companii de mobile din lume, Torsten Reil – co-fondator si CEO al Natural Motion, companie dezvoltatoare a unei tehnologii inovative de creare a animatiilor pe calculator, producatoare a trei jocuri ajunse consecutiv pe locul 1 in AppStore si Leonard Brody – presedinte al Clarity Digital, renumit antreprenor si castigator al doua premii Emmy pentru inovatie.

In timp ce scena principala a conferintei – Grow Stage - va dezbate probleme specifice companiilor producatoare de produse web, scena a doua este destinata in acest an prezentarilor si dezbaterilor dedicate companiilor la inceput de drum. Ignite Stage va gazdui prezentari ale unora dintre cele mai bune startupuri din Europa Centrala si de Est, prezentari a 12 acceleratoare de afaceri de talie mondiala, precum si dezbateri despre finantarea afacerilor la nivel de angel investment sau VC investment.

Pe lista startupurilor finaliste se afla echipe din 7 tari din regiune, acestea avand de asemenea oporunitatea de a castiga premii cash in valoare totala de 20.000 USD, premii puse la dispozitie de compania IXIA Romania, partener principal al evenimentului.

Editia din acest an a conferintei How to Web va fi transmisa live pe internet, prin intermediul platformei si infrastructurii puse la dispozitie de catre Hostway si Vodafone Romania, parteneri ai evenimentului. Transmisiunile live de pe cele doua scene vor fi disponibile pe site-ul conferintei.

How to Web (www.howtoweb.co) este un eveniment dezvoltat in parteneriat cu IXIA Romania, Vodafone Romania si X3 si face parte din agenda Bucharest Tech Feast (www.techfeast.co) – festival ce reuneste importante evenimente dedicate antreprenoriatului, inovatiei si tehnologiei, in perioada 5-11 noiembrie.

Lista completa a vorbitorilor si programul conferinței pot fi accesate pe site-ul evenimentului: www.howtoweb.co.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wembrio/o-saptamana-pana-la-how-to-web-2012