Secondprice.ro, un nou site de anunturi online

BUCURESTI - 9 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Live site

• Platforma de adaugare a anunturilor este simplu de utilizat

• Nu are costuri ascunse, editarea sau prelungirea anunturilor fiind gratuite

• Se adreseaza tuturor utilizatorilor

Site de anunturi gratuite Secondprice.ro

Site de anunturi gratuite Secondprice.ro

Decembrie, 2013 ― se lanseaza un nou site de anunturi online, SecondPrice.ro, ce promite utilizatorilor o platforma simpla si eficienta atat pentru vanzatori, cat si pentru potentialii cumparatori. De la cele care vand diverse produse pana la cele din domeniul imobiliarelor, anunturile publicate pe SecondPrice.ro ii vor ajuta pe utilizatori sa gaseasca exact ceea ce cauta si sa ia legatura de indata cu cei care le-au publicat.

Aceasta modalitate simpla si eficienta, prin care potentialul cumparator poate lua legatura cu vanzatorul, va fi garantul unei tranzactii reusite pentru ambele parti, atat in ceea ce priveste rapiditatea si eficienta tranzactiei propriu-zise, cat si in privinta preturilor accesibile, mai mici ca in magazinele conventionale sau online, preturi fara reduceri false.

Site-ul SecondPrice.ro gazduieste anunturi cu autoturisme second-hand, telefoane, electrocasnice si alte aparate electronice, anunturi cu apartamente de vanzare, garsoniere sau spatii comerciale, multitudinea de categorii si subcategorii permitandu-le tuturor utilizatorilor sa publice orice anunt doresc. In plus, cei interesati vor putea gasi, pe SecondPrice.ro, si oferte de joburi din toate orasele tarii, din Bucuresti, Cluj sau Brasov pana la ofertele din orasele mai mici.

 

De ce SecondPrice.ro?

In prezent, cateva site-uri detin monopolul asupra acestei nise, a anunturilor online. Din nefericire, site-urile in discutie nu se mai axeaza neaparat si pe experienta potentialilor cumparatori, concentrandu-se mai degraba asupra vanzatorilor. Cateodata exclusiv asupra acestei parti. Explicatia este simpla: cei care publica anunturi sunt dispusi sa achite anumite sume pentru promovarea sau prelungirea anunturilor, context in care regulile de publicare a anunturilor online devin mai permisive.

Problema apare insa in momentul in care un potential cumparator vede anunturile promovate drept un garant al increderii, chiar daca situatia este cu totul alta in realitate. SecondPrice.ro vine in sprijinul ambelor parti: vanzatori si cumparatori. Platforma de adaugare a anunturilor este simpla si eficienta, iar design-ul site-ului este friendly. Pe de alta parte, editarea sau prelungirea anunturilor nu implica niciun cost ascuns. Un alt beneficiu pe care SecondPrice.ro il ofera potentialilor cumparatori este legat de modalitatea rapida in care poate contacta vanzatorul.