White Image face email marketing pentru Continental Hotels

BUCURESTI - 6 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, HoReCa, Internet

Continental Hotels, cel mai important grup hotelier romanesc, alege White Image pentru a comunica prin email cu actualii si potentialii sai clienti, dar si pentru optimizarea procesului de colectare a contactelor noi.

White Image va gestiona comunicarea prin email cu clientii Continental Hotels , implicandandu-se si in strategia de crestere a ratelor de conversie.

Programul de email marketing dedicat Continental Hotels are ca obiectiv fidelizarea clientilor actuali si o mai buna comunicare cu agentiile de turism si companiile partenere, adaptandu-se preferintelor specifice fiecarui tip de client.

Pentru Continental Hotels, comunicarea directa si personalizata reprezinta o prioritate, pentru ca astfel se doreste implicarea clientilor intr-o relatie permanenta cu brandul. Iar emailul, ca si canal de comunicare, se bucura de potentialul necesar pentru a ajuta la indeplinirea acestor obiective.

“Comunicam atat B2B cat si B2C astfel incat era necesara o schimbare in strategia noastra de email marketing. Am cautat o solutie locala pentru a creste eficienta newsletterului Continental Hotels iar White Image ne-a ajutat in acest sens. Am schimbat structura si am reformulat informatia astfel incat mesajul sa fie targetat si folositor pentru cel care primeste newsletterul. Evident ca scopul nostru final este cresterea impactului acestui canal de marketing in vanzarile companiei.“ - Roxana Paun, Brand & Marketing Manager

Despre Continental Hotels
Continental Hotels are o traditie de peste 20 de ani pe piata turistica din Romania. In prezent Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, business si economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE. Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si  Suceava, totalizand peste 1860 de camere.

Despre White Image Grup

Despre MarketingSherpa (www.marketingsherpa.com)MarketingSherpa este o firma de cercetare specializata in cautarea si descoperirea solutiilor care asigura succesul in marketing, care se distinge prin faptul ca toate lucrarile sale de cercetare sunt publicate si disponibile intregii comunitati MarketingSherpa. Obiectivul sau declarat este acela de a oferi marketerilor din intreaga lume statisticile, inspiratia si regulile pentru imbunatatirea rezultatelor si a business-ului lor, atat prin premiile MarketingSherpa Annual Email Awards, cat si prin summit-urile organizate anual. MarketingSherpa a fost distinsa de The Economist, Harvard Business School si Entrepreneur.com drept compania care publica cele mai eficiente analize si studii de benchmark pentru profesionistii in marketing si este recunoscuta ca o voce importanta in email marketing.Mai multe detalii despre MarketingSherpa\'s Email Summit \'09 puteti gasi aici: http://www.sherpastore.com/emailsummitcert09.html Despre White Image (www.whiteimage.net)White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 60 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/white-image-face-email-marketing-pentru-continental-hotels