White Image prezinta : Email Marketing Academy, editia a-II-a.

BUCURESTI - 17 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Internet

A doua editie a training-ului Email Marketing Academy va prezenta cele mai noi trenduri din industrie precum si noi strategii, insotite de studii de caz, pentru generarea de venituri si evaluarea eficientei activitatii in email marketing.

3 motive pentru a participa la singurul training de Email Marketing:

-    Email marketing-ul a ajuns in faza de maturitate si folosit impreuna cu solutiile de web analitycs si search marketing ajuta la monitorizarea in detaliu a comportamentului userilor si isi pune cel mai puternic amprenta asupra veniturilor generate;

-    Email marketing-ul si-a dovedit eficienta in contextul presiunilor impuse de necesitatea de a creste notorietatea brandurilor, de a genera leaduri calificate, si de a creste numarul de tranzactii online; toate acestea in contextul micsorarii bugetelor de marketing si cresterii exponentiale a numarului de canale de comunicare;

-    Datele furnizate de email marketing permit brandurilor sa creeze profile clare ale clientilor care impreuna cu sistemele de automatizare a mesajelor ajuta la livrarea de mesaje mult mai targetate avand content relevant pentru clienti si prospecti.

In sesiunile de training vei putea sa-ti analizezi actuala strategie de email marketing si sa-ti extinzi aria de expertiza si cunostintele in domeniu. Vrem sa livram pasi concreti care pot fi implementati chiar de a doua zi.

La Email Marketing Academy vei invata:

- cum sa monitorizezi impactul actiunilor de email marketing asupra vanzarilor;

- cum sa integrezi email marketing-ul cu alte canale de comunicare, mobile, social media si off-line;

- cum sa creezi mesaje relevante;

- cum sa-ti cresti listele de abonati;

- cum sa monitorizezi statisticile de deliverabilitate si cum sa te asiguri ca o pondere cat mai mare a emailurilor tale ajung in Inbox;

- cum sa optimizezi si sa testezi o campanie;

White Image te asigura ca vei avea parte de o  zi plina de studii de caz si discutii interactive, dar si de raspunsuri la intrebarile tale trimise pe Twitter, Facebook.

Despre Email Marketing Academy

Este un proiect White Image lansat din dorinta de a asigura o dezvoltare accelerata a pietei prin transmiterea know-how-ului de care agentia dispune in domeniul email marketing-ului. Obiectivul trainingului este de a asigura o corecta intelegere a mecanismelor care functioneaza in email marketing si de a propune solutii concrete, testate care pot genera rezultate.

Despre White Image Grup

Despre White Image
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 500 milioane de emailuri. White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing. White Image este implicata in dezvoltarea de strategii care exploateaza la maxim potentialul tuturor datelor generate de solutiile de monitorizare fiind preocupata permanent de optimizarea ratelor de conversie.

In portofoliul White Image, se regasesc cele mai mari companii din Romania: Dacia, Renault, Porsche Romania, ING, OTP Bank, TMI, Ensight, Horvath&Partners, Altex, MEDIA GALAXY, Flanco, Panasonic, eMAG, Romstal, Quick24 Farmaciile Dona, Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, The One; Jurnalul National, Financiarul, Aerotravel, Happy Tour, Erste Asset Management, XTB, Oriflame etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/white-image-prezinta-email-marketing-academy-editia-a-ii-a-