White Image - reprezentant Habeas pentru Europa de Est

BUCURESTI - 12 martie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

White Image devine oficial reprezentant Habeas pentru Europa de Est (Romania, Ungaria, Polonia, Rusia, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia si Muntenegru, Cehia, Croatia si Slovacia).

Habeas – Email Trust Authority, compania cu cea mai extinsa retea de parteneri, alege White Image pentru a-i reprezenta interesele in Europa de Est. Prin obtinerea statutului de reprezentant al Habeas, toate solicitarile de servicii primite de Habeas din aceasta zona vor fi directionate catre White Image.

In prezent, in Romania, peste 20.000 de servare folosesc safelist-ul Habeas pentru a verifica daca un email este spam sau nu, iar in Europa, reteaua Habeas cuprinde peste 1.270.000 de servare; 170 de tari utilizeaza safelisting-ul Habeas, in aceasta retea la nivel global fiind incluse peste 5 milioane de servare.
Reteaua de safelisting Habeas primeste zilnic peste 800.000.000 de emailuri si mii de corporatii multinationale, universitati, ISP-uri sau institutii guvernamentale din intreaga lume utilizeaza safelist-ul Habeas pentru a determina daca un email este spam sau nu.

“Motivul pentru care am optat pentru White Image ca reprezentant zonal este acela ca de doi ani avem o colaborare foarte buna si este sigura companie din Europa de Est inclusa in safelist-ul Habeas, trecand cu brio fiecare audit.” - declara Des Cahill, CEO Habeas.
Intotdeauna am ales sa lucram cu cele mai prestigioase marci si White Image a dovedit ca poate face fata celor mai riguroase reguli in ceea ce priveste conducerea actiunilor de email marketing – completeaza oficialul Habeas.


Despre Habeas (www.habeas.com)
Habeas Email Trust Authority, lider modial in solutii de monitorizare a reputatiei, si-a dezvoltat propriul sistem de validare a emailurilor legitime, bucurandu-se de aportul celor mai reputati specialisti in domeniu. In 2002, Habeas a primit premiul pentru inovatie in email marketing.
Printre serverele care utilizeaza safelisting-ul Habeas pentru a constata daca un email este spam sau nu, se numara: AOL/Mailblocks/Compuserve, Adelphia.net, Bellsouth, Blue Yonder, Charter.net, Covad, Cox.net, Demon, Earthlink, eBay, Easynet, Excite, frontiernet, FSMail.net, Gmail, Hotmail/MSN/webtv, Juno, Lycos, Mail.com, Mindspring, NetZero, NTL, Outblaze, pair.com, peoplepc.com, Proxad, Qwest, Roadrunner, sbcglobal, swbell.net, Verio, Verizon, XO Communications, Yahoo (inclusiv Canada, Franta, Italia, Germania, Spaina, Argentina, Brazilia,Taiwan).
Dintre clientii Habeas fac parte: GE, Geico. Wall-Mart, WebEx, GM, Simens, HarrisInteractive, Synovate, Plaxo, gettyimages, Allstate, TransUnion etc.

Despre White Image Grup

Despre White Image - Loyalty Solutions (www.whiteimage.net)
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestioneaza un volum de peste 15 milioane de emailuri anual, oferind una din cele mai scalabile solutii din Europa de Est.
In 2005, WhiteImage a realizat singurul studiu autohton privind modul de citire a newsletter-elor.
Portofoliul White Image cuprinde marci precum: Zapp, Renault, Seat, Panasonic, Media Galaxy, Altex, Orion, Lindab, Valrom, Qualians, Bancpost, Bursa Romana de Marfuri, Farmaciile Dona, Business Edu, Netbridge, Codecs, Ensight, Epicor Scala, Ziarul Financiar, Business Magazin, Gândul.

Gratiela Ozun
White Image - Loyalty Solutions
Mobil: 0723.234.349
Tel: (021) 310.15.10
Bd. Dacia, nr. 28, ap. 7, sect. 1
Bucuresti

contact@whiteimage.net